LÄGER 2010 OFÖRGLÖMLIGT!


Shilivippeeeen bloggi! Nu är vi tillbaka från lägret. Som sagt borta bra men hemma bäst så jag är glad att jag är hemma. Igår hade vi skit kul faktiskt det hände mycket och jag skulle fota exakt allting som rörde sig ett riktig freak är jag =(.

 Det började med att vi åkte till stugorna och när vi kom fram så fördelade vi oss i två stugor. Ohh det var så fint och mysigt att jag nästan blev galen. Jag, Zana, rrezart och besjan skulle sova i loftet tillsammans och besarta och gime sov där nere. Det var lite spökaktit så jag vågade inte gå till toaletten ensam fick alltid ta med mig zana haha. iaf vi packade upp allting mat och kläder och vi pumpade musiken till max helt underbart. Sen får vi reda på att vi skulle till någon country fest så vi klär oss och fixar sminket osv.

När vi kommer fram är det enda vi ser cowboys över allt vi blev lite ångestfyllda och ville tillbaka till stugan men när vi kom igång så ville vi inte alls vända. Vi fick kasta pilbåge , skjuta med en RIKTIG revolver helt galet! Kasta yxa och såna coola grejer. Sedan åt vi mat och lärde oss dansa countrydans vi skrattade skit mycket speciellt när man dansar med besjan och han gör sina dumma steg. Men inget av de vi gjorde på hela dagen slog slutet. Det var ett minne värt att minnas jag dog alltså! Vi fïck rida på tjurar "bullriders" Ohhhh gud det var så kul har filmat in en massa som jag ska lägga upp på bloggen. Och där tog country kvällen slut och vi återvänder till stugan.

Det var mörkt och läskigt och alla var helt skraja att gå runt ensamma så vi höll oss tillsammans. helt skakiga i benen lägger vi märke till att spisen var på och tro det eller ej så var jag skit nära på att börja gråta jag blev skit rädd. Efteråt lägger vi märke till att köksdörren var öppen men sist vi såg den så var den stängd. Iaf vi gjorde inte stor deal av det och jag och zana skulle ta ut lite snacks för att äta när besjan hade tagit på sig en mask och kommer smygandes in till köket. Jag blev nt rädd av masken utan av chocken och jag bara kände att jag inte kunde andas blev riktigt rädd och tårarna bara rann ner för kinderna hemskt!! Iaf en otroligt minnesvärd dag =)




















Masken jag blev rädd av :(

Kram Tina

Läger here we come

Auuu om exakt en timme så ska jag åka på läger med dem bästa, fan neta att du inte kan komma suger verkligen :(.
Har packat och fixat allting I can't wait. Så bloggi förlåt men kommer inte kunna lägga upp något alls medan jag är borta men när jag kommer tillbaka så kommer det bli massor av bilder det lovar jag!

KRAM KRAM TINA!

Lovestory pissluffare

Vi började prata genom internet för första gången, Du skrev till mig och frågade efter min msn. Redan första dagen fick vi skit bra kontakt och hade samma skämt. Vi hörde ihop på ett sätt och det visste vi båda men ingen av oss vågade ta första steget. första dagen tog du mitt nr och vi började chatta på sms istället. Varje morgon fick jag sms och vi fortsatte till på kvällen och sedan om och om igen.

Vi pratade i telefon du tyckte jag var söt och jag tyckte du var obeskrivligt snygg och ville ha dig.
Det gick en månad och jag ville vara mer med dig än bara en vän, men du visade aldrig det på de sättet och jag var helt krossad. Bara på en månad var jag störtkär och klarade mig inte utan dig!
Till slut kunde jag inte vänta längre så jag sa ifrån. Jag sa att jag hade känslor och ville vara mer än en vän men jag fick inte samma svar.
Ditt svar var
- Jag är inte bra kille, vill inte såra sån bra tjej som dig.

Jag vägrade lyssna och sa till honom att vi skulle ge det en chans men nej han vägrade.
Det gick två veckor och jag ville verkligen inte ge upp. Jag vet att det är killen som ska kämpa men jag var störtkär hade aldrig kännt den känslan förut det var hemskt. Efter två veckor så bestämde han sig för att ge det en chans fy fan så glad jag var. Aldrig varit så lycklig i mitt liv. Allt gick rätt, fram tills vi bråkade för första gången! Det var hemskt, jag grät du grät vi visste inte varför vi bråkade men blev tillsammans lika snabbt.

 Det värsta var att du bodde så långt ifrån mig och egentligen var jag inte kär i honom utan jag var kär i killen som jag pratade i  telefon med. Det gick en tid och vi var fortfarande tsm. Vi bråkade och förenades direkt jag och du var meningen med livet.

 Plötlsigt en dag ringer du och säger att du är på väg. Jag fick panik och visste inte hur jag skulle göra för att träffa dig det kom oväntat. mina vänner hjälpte mig och allt fixade sig. Jag var ÖVER glad att jag skulle få träffa dig och hade dessutom fixat mig i flera timmar. När du kommer möts jag av en hemsk syn.
Du var helt slut och orkade inte ens hälsa eller prata med mig och jag blev jätte sårad. Det visade sig att han hade bråkat med sin familj och stuckit hemifrån Jag var lycklig att du var med mig men orolig varför du hade bråkat med din familj. Dagen gick och allt löste sig mot slutet du pratade med familjen och skulle åka tillbaka. Jag tog farväl och ville inte släppa taget för visste inte när vi skulle ses igen.

Plötsligt en dag ringer min telefon, det var en nära kompis som kände min pojkvän och hon säger.
- Din kille har träffat en tjej.
Jag blev rasande och skrek på henne! DU LJUGER hit och dit. Men allt var sanning och sen dess förstördes allting. vi gled ifrån varandra och du var inte personen jag älskade längre. Mitt liv gick snett när vi gjorde slut och ditt liv var redan snett från början, en nerdrogad pissluffare som inte hade något liv. Jag är glad idag att det inte är jag och du för du förtjänade aldrig mig.

Sann historia
PS: Handlar inte om mig

Kram Tina


Entré med Zana

Auu nu ska jag till entré med zana ( köpcenter i Malmö) för er som inte vet det. Egentligen är jag skit död för jag vaknade för 5 minuter sen. Sovit jävligt skönt kan jag lugnt säga.
Hade idrott idag och vi åkte skridsko. Gud så hemskt läskigt det var! jag var riktig skakig i benen för det var skit längesen sist när jag var på hal is.
Efter ett tag så slappnade jag av och åkte i rätt så snabb fart så det blev kul. Men när det kom till att vi skulle göra olika övningar så ville jag inte vara kvar på isen hahah! Nu ska jag röra mig. Bilder från skridsko åkningen kommer när jag är tillbaka.


Kram Tina


070 ? :O POLISEN

Alltså har aldrig i mitt hela liv skrattat så mycket som jag skrattade i naturkunskap lektionen idag! Hur kan man vara trög och vara lärare? :( Jag saknar mina gamla naturkunskaplärare för den nya är grovt trög:( Jag vet man får inte vara taskig och bla bla bla men tro mig ni hade förstått.
Hon skrev upp sitt nr på tavlan och några killar i min klass skulle jävlas med henne så dom ringde till hennes mobil hela tiden. Först råkade dem ringa med sitt vanliga nr som började med 070******** och så sa hon
- Oj det måste vara polisen =/
Vii dog av skratt seriöst och tro mig hon var ALLVARLIG som fan! Efter det fortsatte de ringa med dolt nr och hon bara
- Det måste vara polisen som ringer kanske för att jag parkerat bilen fel.
OFTAAA! om du har parkerat fel då ger de dig böter de ringer inte till din mobil ! Ohhh jag ville bara gråta hahahah Sjuk lärare rikti rolig. Sen skulle vi gå igenom ekologi med henne och hon höll på och prata om fiskar hit och dit. Så la Zana märke till att hon sa Fishk ni kan nog tänka er att vi inte kunde sluta skratta efter varje gång hon sa fishk :( Skit taskiga är vi men vi kan inte hjälpa det sorry

Kom precis från jobbet ska in och ta ett varmt bad sedan mysilipysa. bjuder på en underbar rolig låt som ni kan dööö av flabb med love it!



See I met this women from Hawaii, stuck it in her *** and she said aiiii hahaha
PS! han änvänder mkt fula ord så kolla inte om ni är känsliga

Kram Tina

2face

Och nej menar såklart inte 2face artisten som sjunger african queen :P Menar alla falska människor där ute som har dubbelmoral! Den som talar illa om andra i din närvaro talar illa om dig i din frånvaro. Har faktiskt funderat lite tidigare och har bestämt mig att skriva en kärlekshistoria denna veckan, Såklart så är den verklighets baserad och ni kommer gilla den. kanske kommer ni rysa eller till och med få tårar vem vet..

har huvudvärk just nu. Ska nog röra mig mot min varma säng som väntar och som är det enda föremålet som värmer mig hela natten hihi.. Jaa jag är otrogen Labinot Tahiri =(



True friends (L)
aww gumman du hade inte ilir bettet här men alltid lika vacker haha =(
Och zana vilka spindel ben du fick :O

Kram Tina


Skolfoto & Dagens outfit

Halloj bloggi! Idag blev det skolfoto i skolan jag hoppas verkligen att jag kom fint för det kändes som att jag blundade på varje bild :( .
Och ja juste hur kan man glömma det underbara fysik provet vi hade idag som inte alls var svårt nej haha. 

Efter den långa skoldagen som slutade kl 13.00 så gick jag och zana till stan för att käka Chinamat. Det är alltid lika gott att äta en friterad kycklingspett och nudlar. Efter det gick vi runt i stan och kollade på kläder och jag fick med mig ett par tights från gina tricot älskar dem, alltid bekväma att virra runt i hemmet eller bara för att gå ut en runda.  Här kommer lite bilder från dagens gång.















Om ni lägger märke till zanas hår så är det lockigt på denna bilden, det beror på att medan vi var i stan så stannade en kille oss och rörde på vårt hår och undrade varför vårt hår luktade parfym, prata om att vi blev förmjukade på plats=( Iaf han gjorde reklam för en plattång som inte alls brände håret:O den var sjuktt bra vi blev helt chockade men det är inte de som är poängen lägg märke till resultatet från platt till curlyy.
Denna plattången var från Italien och när vi frågade honom om han var italienare så sa han.
- Are u flirting with me :P bara boxa in hans ansikte haha

Kram Tina

Shuzzzz

Shuuzz bloggi, just nu vill jag bara döda en liten smutsig influensa som har attackerat min hals =( Det gör skit ont och jag kan inte svälja något. Varken vatten lr mat. Det gör hemskt ont och det är anledningen till att jag inte kunnat lägga upp något på bloggen igår. Jag hade prov idag och det gick brao faktiskt är nöjd, och så ska man ha prov imorgon också. man får väl hoppas att de går lika bra ämnet är "Fysik" Jippieee =)


Har ni någon gång känt en känsla att ni hatar någon så mycket att man inte vet om man ska skratta eller gråta? Jag känner så just nu och vill bara teleportera denna personen till något universium som egentligen inte exsistrerar, hade varit skönt :) Ska rörish mig nu mot mina fina böcker som väntar på mig.





Tror jag dör för hans underbara röst, sjukt bra låt


Kram Tina

Last song =(



From me to you

Godnattis

Blääää gråtis =(

Nu har jag gråtit och gråtit så mycket att det svider i ögonen. Jag valde att kolla på filmen CRACKS. en tråkig början men med ett hemskt slut. för övrigt så får den en 6:a.

ahhhh nu ska jag lyssna på "vill-du-dö" låtar och sitta uppe resten av kvällen kram så länge bloggen


Tina

Film & myspys

Nu ska jag äta godis, chips, chili nötter och kolla på en film som jag kan gråta ihjäl mig till. Har inte bestämt vilken film jag ska kolla på ännu men den ska vara sorglig det vet jag :)

Kom från jobbet för en stund sen är rätt så trött faktiskt, har varit en jobbig dag eftersom jag inte har inte kunnat röra mig så mycket. Min kropp skriker av den värken som jag fick av boxningen igår. Jävla träning hatar värken, gå och dö:@ Och jag lovar idag så skiter jag i ska vara uppe hela kvällen tills mina ögon spricker och jag blir blind! Jag sover alltid skit tidigt på helgerna rikti jobbigt! fan vad mycket jag klagar. Aja ska röra mig nu shilivippen

Någon av dessa tre filmer blir det OBS! alla tre är sorgliga :(








Kram Tina

Boxning lektion nr 1

Är det normalt att bli skakig efter en boxninglektion? I så fall så är det skit jobbigt just nu för jag kan inte ens klicka på musen så mkt som min högra hand skakar. Nä har inte börjat på boxning kanske jag gör men inte än, vi hade boxnings lektion i idrotten. I 2 jävla timmar skulle vi lära oss olika tekniker om hur man slåss. Vem vågar gå emot nuuuuu kom fram din jävel haha nej skojar =) Igår var det urkasst väder det regnade hela tiden men ändå så var det skit kul. Jag zana Ali och Nicho var ute vi skrattade skit mycket som vanligt dem har aldrig haft kompisar som mig och zana jag vet vi är bäst haha:) pashte kom lite senare och sprang hem lika snabbt när hon hörde om lasermannen haha. Men nu ska jag röra mig mot jobbet och träffa mina söta barn som jag inte sett på en vecka jippe..
Helt seriöst så mår jag inte så här bra som jag gör mig på bloggen men man måste improvisera ibland eller vad säger ni? Tänker inte gå runt och deppa det får bli så som det blir life's a bitch deal with it :)





Jag vill ha sol! inte regn :(

Kram Tina

Lasermannen

Nu har vi fått en laserman i Malmö också. Trevligt! vi välkomnar dig in till våra liv. Varsågod skjut på du, du verkar tycka om det starkt ;)
Ja som sagt så är det en en psykad apa som går runt i Malmö och skjuter personer med invandrar bakgrund. Man vill ju inte gå ut längre om kvällarna vad som helst kan hända. Medan jag var ute precis så sköt dem två kvinnor som var inne i sina lägenheter. Fan gör polisen? någon måste dom väl hitta hur länge ska det pågå?
Kom precis hem efter att ha varit ute en liten stund och lagat mat med grabbarna och pashte det blev skit gott hihi =)
Ska sova nu härligt som fan puss & Kram





Vår goda mat


Jag och mina kompanjoner


Dom finaste ögonen ever :O annars över ful (valdet)


Kolla inte på mig "olagligt ful"




Ilir bet henne i ögat

Tina


FUCKING SKIT!

Jag är såååå arg just nu.
Fan alltså att du alltid ska äta mina hjärnceller! När ska det ta slut? denna världen är en rikti horunge. För er som inte vet vad jag vill komma fram till så säger jag bara "KNULLA VARJE VARELSE SOM ÄR FALSK PÅ DENNA JORDEN!" Feeling me? Inte lönt att ta upp det, blir bara mer sur och det leder till dåliga grejer men jag svär är trött på det och ska inte bry mig om någon längre. Ja knulla dig hårt exakt dig du har mkt rätt fortsätt så. Ska ta ett varmt bad nu =)

Kram Tina

Roliga kineser HAHA

Jag har nog aldrig i mitt hela liv skrattat så mycket som förän jag hörde denna låten som dumma abodi skickade till mig. Alltså jag är skit taskig just nu men kan inte hålla mig. Dem ser för roliga ut och helt störda. AHAHA finns inte så mycket mer att säga än KOLLA! ni kommer skratta ihjäl er.




Kram Tina

Shilivippen

Hej och svej shilivippen hopplösa tråkiga söta bloggi=) blev en massa adjektiv. Men ni förstår nog.
Ursäkta för dålig upptadering jag har börjat bli skit dålig på det, men har så mycket att göra:(
Jag har extremt tråkigt och vet inte vad jag ska ta mig till. Att sova känns för dumt eftersom jag sov  tre timmar tidigare så kommer nog inte lyckas med det.
Just nu är jag så jävla sugen på choklad kan äta upp en 200 g marabou choklad utan att ens tänka efter :( skit tjock jag vet ..
Aja nu ska jag mumsa i mig något gott puss och hej 

Kram Tina 


Städdag hela dagen

rubriken säger allt! Är helt slut efter att ha städat i flera timmar.
Ja, då menar jag riktigt grov städning. Kläder, papper, sminket allting helt död är jag.
Ska bli skönt och lägga mig i sängen och sova. När man städar så måste man ju städa med härliga bra låtar annars funkar det inte och jag bjuder på mina städlåtar. Ser ni så snäll jag är:P







Legend låtar

Kram Tina

Seg dag som fan

Har vaknat idag med den jobbiga känslan inuti där jag inte orkar göra någonting alls. Vill bara sova och vara ifred inget mer. Men nu har jag vaknat och är lite piggare än vad jag var tidigare.
Ska snart möta min syster och prata lite. Sedan ska vi hålla en tyst minut för min pappa och sen ska jag träffa zana och komma bort från alla andra mörka tankar.


Jag


Prinsessan, min underbara mamma och jag

Min prinsessa Elina & min bästa syster

Mina tre syskon

Och syrrans man <3

Zana världens bästa kompis & syster en riktig familjemedlem

Jag har helt enkelt världens bästa familj.

Kram Tina


17 oktober R.i.p pappa

Det har gått 9 år nu sen min pappa gick bort, tiden går så jävla snabbt att det inte är sant, känns som igår när han somnade in och skulle aldrig vakna igen.
Jag var så liten och visste inte hur jag skulle reagera. Dö eller tappa vettet?
Idag är jag en stor tjej men ändå har jag kvar något som tillhörde min pappa. jag var pappas lilla flicka och ingen fick dela på oss det var jag och han resten av livet. Men så blev det inte! resten av livet tog slut väldigt snabbt och han försvann.

Jag minns att jag brukade spendera hela dagen på rosengård centrum med min honom, vet inte varför jag ville vara där men jag tyckte om och umgås med min pappa där och tvingade honom ta mig ditt varje dag ändå om han inte orkade. När jag väl var där fick jag köpa den största glassen och sedan sitta och lyssna på hans konversationer med sina kompisar som jag aldrig förstod. Jag var helt enkelt en lycklig liten tjej som var ute med sin kära pappa.

Jag önskar verkligen att han vore vid livet nu. Han är en del av mitt hjärta, en del av mitt liv och min stjärna uppe på himlen som lyser så starkt. Jag vet jag har skrivit en massa text som ni inte kommer orka läsa men ville bara säga det och få ut allting jag känner just nu.
Det är hemskt när jag tänker på varje år jag fått gå igenom med den smärtan i mitt hjärta.
När jag sedan till slut efter ett år samlat mod och besökt hans grav var det aldrig lätt, alla tårar som jag varit tvungen att hålla tillbaka och mitt liv som passerat förbi utan en förälder.
 Jag älskar min mamma mest över allt på denna jord och jag skulle inte klarat av en dag utan henne. jag är evig tacksam till gud att jag har min mamma men hade lika gärna kunnat ha min pappa också. Varför skulle gud ta hans liv?. Men som sagt man får leva vidare för alla vi kommer dö någon gång. Frågan är bara när?

R.I.P min ängel <3





Kram Tina


Psykhuvud

Jag hatar när mitt psyke tar över hela mig ibland! Jag har hört myter från andra människor. Sen tar jag in de i mitt psyke och tänker på det hela tiden! tills slut så blir det så får spel!

Jag minns att någon sa till mig innan att "när du hör ambulans sirenerna så måste du röra på något rött annars får du otur" Eller också de där me svarta katter som korsar din väg. Jag vet att det inte är sant men det har gått in i mitt hvud och varje gång jag råkar höra ambulans ljudet så måsteee jag röra på något rött.

Kom precis från jobbet fråga inte om jag är död för jaaa de är jag. Orkar inte göra så mycket mer än att äta och kolla på tv! Bjuder på dagens låt och min nya favorit låt den är på franska.
Fan vad franska låtar har börjat bli för bra på sistonde.






Kram Tina 

Frukost & Jobbet

Alldeles strax ska jag ta och kila iväg till jobbet, ser inte framemot att jag ska jobba från 12 till 18 men vad ska man göra, hade ändå inte haft något roligare för mig :)
Jag blir så arg att jag inte kan sova länge längre! jag vaknar kl åtta som om jag ska till skolan! somnade faktiskt rätt så sent igår men nepp jag kan inte sova mer än så.

Måste iaf gå nu innan jag missar bussen

Kram Tina


Rome

Har börjat kolla på en serie från år 2005 som heter ROME! den är sååå bra att man fastnar direkt efter första episoden.
Minns när jag bruakde kolla på den med min syster, och hon tyckte inte att den var lämplig för mig, för att det fanns för mycket nakna scener men jag ville ändå kolla för den var så spännade! Innan förstod man inte så mycket vad den handlade om men nu förstår man vem som är vem och vem som står på rätt lr fel sida =)
 Har laddat ner hela säsongen och det ska bli mysigt att sitta framför datorn och följa varje episod.

Nu ska jag iaf sova för är skit trött och jag ska jobba imorgon så man får vara pigg och glad när man kommer till jobbet, godnatt bloggi

Kram Tina

Mamma torterade barn i 4 år

Har ni läst pojken som kallades det någon gång? nu har det hänt samma händelser igen, det är en hemsk verklighets baserad bok om en pojke som blir torterad av sin egen mamma och tvingas göra hemska saker.
Och nu har det hänt i sverige! En mamma torterade sina 17 14 och 8 åriga barn! dem tvingades äta sina egna spyor och blev misshandlade gång på gång, det värsta var att dom blev instängda i garderoben i flera dygn. Oh vill inte ens tänka på det :@! Om du vet att du inte kan ta hand om barn föd inte barn dåå!

När man söker efter hjälp så säger alla prata med vuxna om något händer, den 14 åriga flickan hade sökt hjälp hos socialen, skolan överallt men ingen hade lyssnat på henne! Stackare!
Sveriges lagar riktig suger! mamman fick bara 2 år och skadestånd som hon ska betala till barnen!

Iaf det är family guy på tv just nu inte min favorit serie (simpson är bäst) men det funkar när man inte har något bättre för sig lägger upp något senare

Kram Tina


Paradise hotel

Minns första gången paradise hotel började att jag var så beroende.
Jag var som fastklistrad vid tvn och missade inte ett enda avsnitt! Minns att jag älskadeeee stefan och jackie, och jag hade en känsla redan från början att jackie skulle vinna. Varför visste jag inte.

Nu har paradise hotel börjat igen och jag har missat dem första avsnitten, det verkligen suger :@ måste skärpa mig. Dessutom så är tv6 så pinsamma för att dom tar betalt för att kolla på ett avsnitten i internet om man råkat missa, innan kunde man kolla och det brukade unerlätta väldigt mycket.
Dem som är med i denna säsongen är tusen gånger snyggare än vad dom förra var! Rikti snygga tjejer o killar.



Förra deltagarna för paradise hotel



Min nya favorit grrrrr!!!

Kram Tina

Albanska flaggan brinner

Är det verkligen nödvändigt att bränna ner albaniens flagga som inte ens tillhör kosovo längre?
Vi har en bosnisk, svensk flagga som är skit ful, själv skulle jag inte gått runt med den flaggan. Men albaniens flagga är inte vår längre, take the shit så är de bara.
 Idag när jag loggade in i min facebook ser jag en masssaaaa personer som har laddat upp albanska flaggan som profilbild! hade ingeeeen aning varför först och började intressera mig lite mer i detta. Sedan såg jag grupper som jag blivit inbjuden till.

"Sätt albanska flaggan som profil bild, och visa serberna att vi finns"
"Fuck serber"

Albaner som bränner ner serbiens flagga osv., var håller världen på att gå? Tydligen hade serberna startat och brännt upp en albansk flagga, och sen får man bara sitta ner och vänta på hur albanerna ska reagera, det är sånt dem gillar! dem vill provocera och göra oss sura och tyvärr så lyckas dem! Så lägg ner skitet.
Jag tänker inte lägga upp någon albansk flagga som profil bild, är en stolt Kosovo/alban utan att behöva visa det och starta krig.



Kram Tina

Perfekt början på veckan!

Nu har det hänt två gånger och om det händer en gång till så blir jag skiiiit förbannad!
Jag har vaknat och stressat mig för att komma i tid till skolan, och så kommer man hit och får reda på att vi inte har någon lektion för det är inställt!
HUURR? varför jävlas dom :( Det enda jag tänker på just nu är hur jag kunde sovit i den härligaste sömnen just nu, där det är varmt och skönt. Aja ska inte klaga. Lite för bitter är jag kan man väl säga, men det är faktiskt skit drygt!


Grrrr :@

Kram Tina

10 år i fängelse ---> Oskyldig

Jag blir så förbannad på poliser eller åklagare som inte hittar tillräckligt med bevis utan burar in en oskyldig person ändå! Hur tänker dom egentligen?

Som den här killen som blev anklagad för att ha dödat sin egen mamma.
 Man måste ju ha tillräckligt med bevis för att kunna bura in någon.

Den här killen avtjänade 10 år i fängelset med den stora sorgen över att bli anklagad för att ha dödat sin egen mamma, hur sjukt är inte det?
Efter tio år så kom det upp att hans kompis hade dödat hans mamma och inte han själv. Hade inte velat ha något i hela världen eller presidents ursäkt efter allt detta.



Kram Tina


Huvudvärk!

Hatar den där äckliga känslan som kryper i din hjärna och bankar med en hammare i varje litet hörn! Mitt huvud håller på att explodera. Vilken jävla smärta jag har!
En tid så hade jag konstant ont i huvudet, så till sist så åkte vi och undersökte om jag hade migrän, men som tur så hade jag inte det. Det berodde på att jag åt för lite mat att det gick så långt så jag var på gränsen att bli mer sjuk än vad jag var.
Nu har jag bättrat på min matdiet, fastän att jag äter på mcdonalds för ofta inte alls bra!
Gymmet here I come !

En trevlig tur till Lund blev det idag, väldigt mysig och romantisk stad. Gillas starkt! Men malmö är ändå mitt hjärta.
Ska ta en alvis nu sedan sova tills min huvudvärk går bort, dumma dumma huvud :(
Godnatt bloggi

Kram Tina

åktur i lund =)

Auu rubriken talar för sig själva =) Vi ska till lund snart ska bli kul. Får vi ju hoppas på .
Jag kom för en stund sen från skolan , inte alls trött som jag annars brukar vara. Och eftersom jag är på rätt så bra humör så bjuder jag på dagens låt.



Kram Tina

Bröllopsklänning att dö för;D

När jag gifter mig med prinsen så ska jag ha det perfekta bröllopet med den finaste klänningen som exsisterar:)
Jag ska ha ett bröllop som ska få alla att tappa hakan, det är väl varje tjejs dröm?
Men det finns tid tills dess. Skolan kommer i första hand sen så kommer allt det där efter.
Men jag har ändå grubblat och tänkt på hur jag skulle vela ha min bröllopsklänng och denna klänningen har fått mig att bli chockad. kommer nog bli min den dagen jag gifter mig haha skit trög är jag , jag vet men hade tråkigt :)



Kram Tina

Killar ska inte blogga!

Killar ska verkligen inte blogga det passar inte dem!
Killar ska hålla sig till andra grejer som sport musik kläder osv inte blogga!
Jag vet inte ens varför jag bloggar själv. Aldrig varit min grej och kommer aldrig vara det. Men jag kommer fortsätta ett tag till, sen så slutar jag.

Men back to the guys som bloggar får mig att vilja spy så enkelt är det=) 
Skulle aldrig läsa en killes blogg för vad som helst på denna jord.

Jag är så jävla uttråkad just nu =( vill göra något men orkar inte resa mig upp, rikti lat är jag I know. Men har ändå varit duktig och pluggat lite. Nu ska jag röra mig iaf vi hörs senare



Kram Tina 

värk & scrubs på tv

Jag har nog aldrig i mitt liv haft ont i kroppen så som jag har nu , har ont i mina revben hur sjukt är inte det?
Kan inte ligga ner ställa mig upp eller göra något alls. Det rikti suger!
Kollar på scrubs i 3an just nu. De är alltid lika roliga. Bästa serien som finns efter simpsons så klart.
Är trött arg ledsen allting samtidigt. Har varit en jobbig dag igår som jag inte orkar ta upp men vi får hoppas att det fixar sig snart.

btw! Malin våga inte komma tillbaka till jobbet mer! du bara lämnade mig så där inte schysst alls :@ haha hoppas de gick bra med utbildning

Kram Tina


Loppis på holma!

Idag hade vi loppis på Holma aktivitetshus, det är ett projekt som ungdomsrådet startade och pengarna som vi fick in ska skänkas till någon välgörenhet.
Antingen till rädda barnen eller rosa bandet vi har inte bestämt än:)
Jag var DJ och tog hand om musiken medan dom andra hjälpte till med att sälja sakerna.
Rätt så kul faktiskt.


Vi bakade underbara muffinsar med fula dekorationer haha!


Ungdomsrådet


Rrezarts fina verk, Btw lägg märke till ägget som har dött


Ungdomsrådet utanför akti


Pashte rrezart och jag med den rikti snygga väskan som jag gör reklam för
*Är ironisk




Hela ungdomsrådet =)

Kram Tina

Top 5 parfymer to die for



Britney Spears underbar söt doft



Escada - söt lukt som kan användas i vilket tillfälle som helst, håller lukten under långa perioder



Min favorit parfym sen länge, doften är underbar och ska helst bäras under fest kvällar o.s.v.



Min nya favorit, det är en måste ha parfym , är kär i den . Love it



Otrolig lukt mycket god parfym.

Dessa är 5 måste ha parfymer, nu ska jag plugga

Kram Tina

Naturkunskap

Halloj bloggi

 just nu sitter jag i en datasal i min fina skola. Ska egentligen jobba med ett naturkunskap projekt men jag bestämde mig för att skriva ett inlägg först innan jag börjar.

Vårt arbete går ut på att skriva om olika energiresurser. Min energiresurs just nu är ändlig resurs som t.ex Olja & kol o.s.v.. Ni får hålla tummarna så att det går bra för mig när jag ska ha muntlig redovisning höhö.
Ska iaf börja nu så hörs vi senare bloggi lägger nog upp något intressant så håll utkik

Kram Tina

Slöja & Burka

Kollar på ett program i svt1 där dom ställer frågor runt kvinnor som bär Burka, det finns många som använder slöja här i sverige, en sorts slöja där man får visa ansiktet och händerna men inte håret, det är inte något som förvånar, men att se en kvinna som bär burka och är heltäckt tycker jag inte är acceptabelt. Vi har kommit hit till Sverige och bor man här ska man följa sveriges kulturer så är det bara.

Hade du som person låtit ditt barn gå i dagis och ha en lärare som bär burka?
Vet inte riktigt hur jag hade tänkt, hade inte gillat det men de är som att säga, vi kan inte låta en blind person jobba på en viss arbetsplats för han är blind.

Ska man göra som frankrike? Förbjuda kvinnor gå i burka på allmäna platser?
Alltså jag vet inte vad jag ska säga, alla har ju sin egen tro och dem har fått den friheten pga att Sverige är ett yttrandefritt land. Så jag ser inte direkt något fel i det. Men jag tycker inte om det heller.

Ingenstans i koranen står det att en kvinna ska bära burka, det står att man inte får ställa sig framför gud utan alla får ha sin egen tro, men det står ingenstans att man är tvungen till burka eller slöja. Upp till var och en.

Ska plugga en liten stund nu iaf



What do you think?

Kram Tina

Bjuder på denna låten godnatt <3



Kram Tina

Mytomaner & Mannen med hundarna

Är så trött på mytomaner och deras lögner, när ska det ta slut! Okej jag förstår man ljuger en gång men inte tusen miljarder gånger om dagen! Det finns en gräns och du har nått den tyvärr.

Iaf jag och Zana kom precis hem efter att ha varit ute på en promenad, vi träffade dessutom vår älskade underbara bästa kompis momme! Det var så jävla längesen din bög och vi har saknat dig som in i ***!!!
Men du är ändå en bög =)
På väg hem så gick vi den läskiga vägen som inte har några lampor, och vi stötte på den här mannen som vi förut blev så rädda för, han som hade tre pittbullhundar och som vi sprang ifrån :(
Vi blev skit rädda men valde att fortsätta, han ville nog inte skrämma oss så han tog en annan väg, väldigt snällt av honom. Nu ska jag in och duscha och fixa några grejer innan jag ska lägga mig kram så länge bloggi

Tina

Bögkompisar otroligt gulligt =)

Tycker fakitkst starkt om bögar, har inget emot dem =) Jag skulle vela ha en bögkompis som man kan festa med, tänk hur kul man kan ha! Kunna prata om killar och tjejer, ge varandra råd, gå ut och shoppa och sånt.
Fan varför har jag ingen bögkompis =(
Idag har jag inte gjort speciellt mycket utan fortsatt och levt mitt underbara tråkiga liv. Var i aktivitetshuset och träffade min snäcka Heide som jag saknat skit mycket. sedan har jag bara blivit tvungen till att klia Besjans och Granits hår, i ca en timme var. Prata om hot till max=)

När dom inte kunde komma överens vem som skulle bli kliad först så la sig båda två bredvid varandra och väntade på massage, Hallååå är ingen robot förstår ni väl haha .
Nu ska jag ta och lägga mig så jag kan vakna pigg och glad imorgon



Awww för söta aja nu ska jag sova

Kram Tina

Nyaste köpet



Sitter skit snyggt I'm in lovee!



Svart högmidjad kjol, ser inte alls fin ut på bilden men den sitter skit snyggt



Riktiii sköna är dom , best buy ever!



Underbar klänning, när man är brun och med svarta höga pumps!

Som ni märker köper jag inga vinterkläder och kan inte hjälpa det för älskar klänningar och kjolar:( Helt dum är jag

Kram Tina

Morning!

Morning bloggi!
En typiskt söndag morgon när man vaknar upp och tänker "fan skola imorgon."
Min syster har sovit över här idag med sina två barn, dem tycker jag är skit jobbig för jag pussar ihjäl dom, stackars små haha.
Idag ska jag inte göra alls så mycket, får se hur dagen slutar det är tidigt än, nu ska jag klä på mig och göra något av mitt roliga liv =)









Kram Tina

Kalaballik på jobbet? ehh yes

Idag har det varit en jävla jobbig lördag, man känner bara för att börja gråta och försvinna när saker och ting händer.
Dagen började med att jag vaknade och åkte till jobbet direkt, det gick bra fram till när jag fick hoppa in med en grupp där det var kaos bara för att en tjej var nära på att drunkna så jag fick hjälpa till.
 sen gick dagen som det skulle. Men typiskt så ska det alltid vara någon som förstör hela dagen.
Gruppen innan min jobbdag skulle ta slut, hade jag ca 11 barn i gruppen jag och min kollega Malin skulle lära varenda jävla unge att simma. Det har alltid gått super med den gruppen och vi har aldrig haft några problem, det brukar ju alltid finnas någon enstaka som hoppar upp och ner men det fixar sig alltid till slut.

Ett barn som simmar i min grupp heter Isabella, och jag var så himla trött efter att ha jobbat hela dagen hade nästan ingen ork att tänka på deras namn och så är det ju inte anledningen varför barnen är där, dem är där för att lära sig simma, och inte att jag ska lära mig deras namn och sedan hejdå .
 Så den här lilla flickan hoppade upp och ner och när jag bad henne att sluta så råkade jag säga Isabelle ist för Isabella, hennes mamma blev fett sur på mig och skrek på mig framför alla barnen.
Vet i fan hur ni hade reagerat men jag reagerde väldigt starkt, Vem är hon att skrika på mig framför alla och med en bitchig attityd!

- Hooon heter inte Isabelle men Isabellaaa!!
Tänk er någon säga så med en ass dålig attityd, jag flippade fan ut.
Sen blev det kaos som sagt men dagen slutade ändå bra till slut.
  U know en sak man lär sig i livet är att kunna hantera saker och nu vet jag det, men det kommer alltid finnas Haters var du än går.
Ska käka nu är skit hungrig.

Rebecca fruexperten haha bästa namnet:)

Ibland känns livet som denna bilden, allting hänger upp och ner

Kram Tina

RSS 2.0