I am back from the m*tha fkng beach=)

Hallloj allesammans, nu är jag tillbaka från stranden.. det blev inte någon sol ida men det var skit kul iaf, nu ska jag ta ett mysigt bad sen så lägger jag upp bilder från ida

Kram Tina <3

Så död

Godmorgon allihopa, Det enda jag vill ha just nu är min säng som jag kan mysa med! ÄR SÅ TRÖTT att de inte är sant ni anar inte.. Nu ska jag till jobbet. Vi ska till falsterbo ida och bada, men vädret ser inte så bra ut suck :( Lägger upp något kul senare..

Kram Tina

Kvällens låt


Min roliga danskillkompis!

HAHAHAh jaggggggg döööör av garv! var bara tvungen och visa er detta innan jag somnar.. min dumma underbara killkompis som dansar som en bög HAHAh jävla Abodi du är rikti mongo och för rolig..

Kram Tina



GLAD KÄR OCH BRUN=)

Världens bästa sommar fan, jag har blivit så brun och är så glad.. Snällaaa sverige behåll detta vädret så är du jätte gooo! Nu ska jag ut och röka vattenpipa med min tjaj...

Kram Tina

VAR TVUNGEN O SKRIVA

Satt och pratade med min älskling momme precis och så bara var jag tvungen och skriva hur mkt jag saknar dig och räknar dagarna tills du kommer tillbaka min älskade nalle och världens bästa bror är du! Always there for u baby<3



Denna bilden på mig va din favorit minns jag, du tyckt eom den så mkt <3



Kan man vara sötare? omöjligt ÄLSKAR DIG!

Kram Tina


goodnight låt!

Sista inlägget för ikväll läsare lägger upp något imorrn, har faktiskt börjat planera att göra någon videoinlägg , alltid kul med sånt.. Iaf nu ska jag sova

Godnatt <3


Moooornninng!

Idag är jag lite gladare än vad jag var igår men det är ju bra .. Jag vaknade för typ tio minuter sen helt störd men jag var trött och seg kan inte hjälpa det. Nu ska jag ut till stan med zana tror jag, om hon har vaknat än! vi hörs senare bloggenn

Kram Tina


Gråtit

Har gråtit nu i tjugo minuter, filmen var jävligt grymt och värd att se! Går inte att beskriva. Nu ska jag sova

Godnatt Tina <3

Duschade & Film

Jag tog precis ett superduper härligt bad, nu blir det film sen sova, sista inlägget för ikväll eller kanske blir ett till efter filmen ifall jag orkar.
Det får bli remember me ikväll





Kram Tina

Turkisk Dansmorgon låt



Kram Tina

Ödet

Styr ödet vårt liv? Ibland när jag har tråkigt så brukar jag tänka på frågor som jag tror ingen kan besvara, min hjärna är full av sådana frågor och den senaste tiden har jag kännt att något skumt är på gång.. Jag får tecken på allting.. Scaryy. Iaf jag satt och tänkte idag eftersom jag inte är religös dvs tror inte på någon religon så är gud den enda jag är rädd för och tror på. Men sedan tänkte jag. Är det ödet som styr vårt liv eller är de gud som är ansvarig för oss. Eftersom vi bara lever en gång och livet går så snabbt förbi bestämmer gud då över vårt öde, sedan kom frågan varför skall vi då bry oss om att försöka bättra oss om vi gjort något dumt, det står ju ändå skrivet vad som skall hända med oss? Jag lever varje dag som om det vore min sista, Jag tänker inte på det som hände igår eller det som ska hända jag lever för tillfället. Och sedan om jag dör är det upp till gud för vi alla är i hans händer. Jag känner mig helt enkelt förvirrad..  



Kram Tina

Sola !

Kom precis hem efter en underbar varm dag med Zana. Dagen började med att vi gick till jobbet och åt bullar. Idag var det en ovanlig tråkig dag på jobbet, vilket sker mycket sällan, rättare sagt ALDRIG ! När vi då fick 1 timmes rast gick vi och sola för att få lite färg och återvände till jobbet. Efter att äntligen har slutat kl. 16.00 återvände vi till ankedammen (bästa solplatsen eveer) och fortsatte sola. Nu sitter vi hos mig oh ska snart käka. Här kommer det lite bilder från dagen o dagens outfit =)


Här ligger jag och njuter av solen =)

Våra fina Benband

Jag i solen

Mina bruna ben .. :)

Zanas röda ben :)

=D

Över smutsiga barn som aldrig ätit glass

Zana =)

Och dagens outfit:



Kram Tina.


Fiskedag!

Tjena bloggen! Ida är det mycket fint väder här i skåne, rikti härligt! Vet inte riktigt vad jag ska göra, antigen gå in och ta en dusch för jag luktar fisk eller så åker jag till stranden badar och solar sedan kommer hem och duschar, inte bestämmt mig än.
Iaf anledningen varför jag luktar fisk just nu, är för att jag har fiskat hela dagen med jobbet!
Har varit suuuuper kul och något värt att minnas.. Vi började med att åka till ett ställe som heter ön tidigt på morgonen och när vi kom fram så väntade båten på oss, alla var redan där! typiskt mig som ska komma försent..
Men annars gick det jätte bra, jag fiskade upp 3 enorma fiskar för första gången i mitt liv? fråga om jag blev stolt! HEELLL YES:D jag hoppade av glädje och blev helt ivrig när jag skulle veva upp linan.. haha men det var väldigt kul nackdelen var att det luktade skit men och vem bryr sig =)!










Kram Tina


Saknad

Du vet själv att detta är de bästa för oss två, det kommer aldrig gå pga olika kulturer, Oavsett om vi pratar lr inte så ska du vet att jag gillar dig som fan men det är bäst så, och jag vet att innerst inne så vet du det själv också men du vill inte inse det för tillfället , men om några år så kommer du förstå hur jag tänkt, Förlåt om jag behandlat dig dåligt men det är de bästa för oss båda..

Godnatt, Kram Tina <3





MOMME DU ÄR SAKNAD MIN ÄLSKLING ! KOM TILLBAKA FRÅN IRAK NU NU LOVE U !


Städdag!

I tre hela timmar har jag städat hela huset känns mycker härligt! Och något jag verkligen ska fira är att vår toalett! ÄNTLIGEN är den nyrenoverad efter 5 veckor! Happyyy:D




Så här såg katastrofen ut, helt enkelt KAOS!



Och så här såg det ut efter =) Jag är bara för grym.


Kram Tina <3


Dagens outfit





Kram Tina

Godnatt!

Nu ska jag sova alla sötisar lägger upp något intressant imorgon

Kram Tina <3

Shoes freak!

Fastän att jag är så jävla lång så älskar jag höga klackar blir helt svag när jag ser ett par snygga 10 cm hög klack i stan, köper dom utan att tänka efter en sekund..




Detta är mitt nyaste köp! dör för dom , så bekväma och sköna att gå i! Älskar dessutom färgen, speciellt när man har en fin solbränna grrr längtar tills jag får ha dom på mig.

Kram Tina


Top 5 snyggaste killarna!



nr 1: Jesse Metcalfe
Snyggast! och därför får han ligga först på listan helt enkelt en drömkille!



nr 2: Cesc Fabregas
Min pudding älskar han mest och en otroligt duktig arsenal spelare!



Nr 3 : The Game
Het som fan och hans musik är bäst!



Nr 4: Channing Tatum
super bra skådespelare och rikti sexig!



Nr 5: Mark vanderloo
Säger bara OMG inga kommentarer sooo hoot!

Godnatt
Kram Tina <3

TURKISK DANS LÅT!



Höj ljudet och älska den!

Kram Tina <3

Bilder från Kosovo!

Godmorgon allihopa, Jag vaknade för inte för så länge sen är helt död ! Satt och tänkte tidigare att jag reser om 29 dagar det är sjukt! Det har gått så jävla snabbt att de inte är sant blir nästan lite nervös om vad jag ska ta med mig och så haha . Jag ska ju vara där så länge det är de enda jag har ångest över och jag kommer verkligen sakna sverige tro det eller ej! Förra året åkte jag bara med mamma jag tror det var den roligaste sommaren som jag någonsin har haft!


Sommaren 2009 is da shit! Jag har aldrig haft så mkt kul som jag hade då, innan jag åkte till Kosovo så badade vi i bo01 varje dag lärde känna nya personer och det var skiiit varmt hela sommaren! Sedan åkte jag till Kosovo och där var det så jävla kul går inte att beskriva med ord! vi får hoppas att denna sommaren blir likadan ..



Detta var innan jag åkte till Kosovo,
Första bilden : Möllevångsfestivalen
andra bilden: Tog ut min Tungpiercing
Tredje bilden: På båten i tyskland
Fjärde bilden: I bussen på väg till Kosovo



Första bilden: En granne i närheten. Han är byggare och när han såg mig så skulle han pröva mina glasögon!
Andra bilden: Vi var och badade jag och min kusin sedan kom alla hans kompisar haha
Tredje bilden: Kusin och jag
Fjärde bilden: Världens godaste dricka (Bambi) Lyckades alltid bränna mig med den.



Första bilden: Kompis & Jag på brölopp
Andra bilden: Vi klädde ut två killar till tjejer med klänningar och vi sminkade dom skrattade ihjäl mig!
Tredje bilden: Bruden som gifte sig =)
Fjärde bilden: ...


tryck på bilderna för att se dom tydligare!:D

Kram Tina

Skottlossning i Holma!

Man börjar bli lite orolig över att gå ut, Det är fel att man ska behöva känna en sorts rädsla när man går till affären och ska handla något litet, sedan vakta ryggen för att inte råka bli skjuten! va fan ska det föreställa!
Föräldrar ska börja vara oroliga och hålla barnen hemma för man vet aldrig vad som kan hända, Kom precis hem från syrran och jag hann räkna upp tio polisbilar utanför min lägenhet om inte mer! Det bara fortsatte komma bilar. Man börjar tänka vad det är som händer med världen?!

Jag bor i Holma i Malmö , och här har jag alltid kännt mig tryg, inte så att jag inte känner mig trygg just nu det gör jag, men ändå så ska man vara rädd om sig själv. Tre dagar i rad har det varit skottlossningar personer är skadade eller livshotade, herregud man blir ju fan helt GALEN!
vi får hoppas att det fixar sig snart och lugnar ner sig. Med andra ord är Holma som Texas i USA, där människor använder vapen som leksaker!
Godnatt

Kram Tina





Gårdagens outfit! Och älsklingens födelsedag!

Kunde tyvärr inte ladda upp bilderna igår eftersom jag somnade hos syrran och kände inget ork att skriva ett inlägg men nu har jag ork =) , Jag tog ledigt från jobbet eftersom jag ska göra pass nu med morsan för snart reser jag wohooo. Iaf ni får se gårdagens outfit Och lite bilder från liseberg, dessutom vill jag bara säga

Grattis på födelsedagen Heide du är en annan mamma för mig otroligt underbar kvinna hoppas du lever i 100 år, OBS! dina Burek är bäst!





Skjorta : H&M
Shorts : H&M
Nylon strumpbyxor: H&M
Converse skor =)



Zana& Jag


Qere & Zana


Qere&Flore Jag och Zana


Jag och dvärgarna=)



Heide en älskad drottning

Kram Tina


JOBB !

Hejsan alla läsare ! Idag har jag jobbat hela dagen och det är sjukt varmt, perfek tillfälle o jobba ? nej verkligen inte. Att jag börjat jobba denna veckan är också anledningen till en försämrad uppdatering men i alla fall. Igår så var jag ute i stan och köpte lite nytt, bilder på det kommer upp senare och så får ni även se dagens outfit.

Kram Tina

Liseberg! & Tosselilla

Där fick ni svaret =) , Igår var vi på Liseberg och ida var vi på Tosselilla, fy fan gillar inte karuseller alls, det är min största skräck eftersom jag är så höjdrädd..

Men det var kul , bussresan var iaf skit kul på väg hem igår och idag också =)

Det som var negativt med Liseberg var :



Karusellerna , dom var sjukt farliga och stora åkte nästan ingenting!



Dom långa köerna, man fick vänta minst en timme för att få åka!

Har inte mycket och säga om Tosselilla eftersom har varit där flera gånger förut, men en sak jag ogillar är att de finns inte mycket och göra där , för tråkigt!




Kram Tina

RESA?

Nu åker jag ! gissa var? Ni får svar senare


Kram Tina

Tröga människor

Har ni någonsin kännt hur arg och ledsen man blir när en person är trög och inte förstår ett ord av vad du säger! Kanske ni inte känner så , men jag gör. Hatar att upprepa en sak två gånger, har du inte hört det första gången synd för dig . Vet inte har bara riktiga spel just nu! FAAAAAAAN alltså orkaa.. Ska sova  ..


Kram Tina



Dear John

Är galen I know klockan är allt för mycket men vem bryr sig det är sommar lov right?
Har iaf gråtit ihjäl mig tills nu, såg en otroligt stark film, inte sett så bra film på länge faktiskt . regisörren har lyckats utmärkt. Tummen upp! Från skala 1 - 10 så får filmen Dear John en ren 10:a ..
Perfekta skådespelare också, det är sjukt går inte att beskriva har iaf gråtit och en film som får mig att gråta är en lyckad film.



Kram Tina
Godnattis

Top 5 Klänningar!

Ett tag var jag helt besatt av korta, tighta, sexiga och färgglada klänningar, hade fullt av de men använde dom nästan aldrig den enda gång jag kunde använda mina klänningar var en gång om året i Kosovo, till och med där kom dom inte till användning. Personerna i Kosovo är för mycket och ibland har man inte nerver och höra deras kommentarer om hur kort den är eller liknande. Ska lägga upp bilder på mina fem favorit klänningar som jag knappt använder sedan får ni berätta om det är 

Hiss lr Diss!?













Detta var mina favorit klänningar har garderoben fullt av andra men dessa är outstanding =)

Kram Tina <3


Äntligen sommarlov!

Och så var det med den saken , det har gått så jävla snabbt att de inte är sant, känns som igår när jag började skolan för första gången.. det är för jävligt kan jag lugnt säga ..
De blev inga bilder tyvärr batteriet till kameran tog slut typiskt! Men jag fick med någon enstaka bild så ni kan se hur mitt smink blev och vad jag hade på mig

Kram Tina



Jag och Hassan





Zana


Mamma <3

Vet inte vad som får mig skriva detta inlägget men har så mycket i tankarna just nu, och det känns som att bloggen är den enda som förstår mig.
Många väljer att hålla sitt privat liv hemligt men jag väljer helst att prata ut, kanske någon där ute har de precis som jag.

I alla mina år har jag varit med om drama , så mycket har hänt och jag har varit med om så mycket! Ibland kan jag bara känna att jag vill gråta men istället visar jag min glada sida och ingen förstår hur det är att vara i min situation. En sak jag insett är att hur mycket min mamma är värd.
När min pappa gick bort år 2001 så påverkade det mig väldigt starkt jag var alltid pappas lilla favorit flicka och att veta att jag inte kan vakna upp och få se honom igen känns för jävligt.
Men jag har min mamma och det ska jag vara glad för, hon har offrat så mycket för min skull så att jag ska få det bra. man vet inte värdet av sina föräldrar föräns man förlorar en av dom eller kanske båda ..
Jag är helt säker på att om min mamma inte hade funnits så hade världen förlorat sin glans , för hon är den viktigaste i mitt liv och jag älskar henne obeskrivligt mycket!
Säg aldrig hoppas dom dör eller något sånt för en dag ångrar ni er och sedan kan man inte göra något åt saken. en sak jag lärt mig med är att ju mer dom klagar och håller på destå mer bryr dom sig om er..
Ta hand om er

Kram Tina




Jag&Mamma



Min älskade pappa R.I.P love u <3


Ärtor.

En del personer gillar ärtor vilket jag inte gör , smakar inte gott alls. Brukar alltid pilla bort dom åt sidan=)

Vad tycker ni, ?           
 
                               HISS LR DISS?!






Kram Tina


Oh carol!



En klassiker ..

Kram Tina

Förstörare

Dude you just totally fucked up my entire day. Thanks, asshole. 

Tyvärr finns det för många såna som bara förstör , om blickar hade dödat hade jag vetat exakt vem jag hade blickat isönder=)

Godnatt

Kramisar Tina <3


Konsert

Alltsååå är så jävla seg kommer somna när som , inte kul alls :( Imorgon ska jag vakna tidigt för vi ska ha konsert , ska bli suuppper kul .. Jag ska sjunga och spela i nästan alla låtarna :D så är det när man är populär haha eller ska inte överdriva men när man är engagerad i mycket med andra ord=)

Låtlistan som vi ska spela:

Bon Jovi - Its my life (sjunger)

Chubby checker - lets twist again (sjunger)

Bonnie Tyler - Turn around ( spelar bas)

Sarah dawn finer - Remember love (spelar piano)

Michael Jackson - we are the world (Sjunger)

Vitamin C - Graduation (sjunger)

Dessa är låtarna vi kommer spela, foton kommer imorgon

Kram Tina


Godnatt

Nu ska jag sova, förstår fortfarande inte vad jag gör uppe :S Aja Godnatt läsare


Kram Tina <3

I (L) Stockholm NOT !

Dom flesta som känner mig vet att jag inte kan slita mig från Malmö , trivs så bra här nere och kan aldrig tänka mig bo någon annanstans. Kanske för att jag bott här hela mitt liv och kan gatorna in och ut. eller för att jag trivs så  bra med personerna här eller kan det bero på att skånskan är det finaste som finns?

Iaf den 3 mars åkte jag och några vänner ner till Stockholm , åtta timmars buss resa det var värt det =) Vi hade super kul med flera andra ungdomar från olika städer något man aldrig kommer glömma.
Jag trivdes i sthockholm men det var något som saknades ..

Nr 1: Allt var för stort man visste inte var man skulle börja

nr 2: Folket där var inte riktigt som personerna jag är vana vid

nr 3: HATAR DIALEKTEN!

Vi var där tre dagar och tro mig redan efter första dagen kände jag saknad och grät i telefonen när jag pratade med mamma , ville komma tillbaka till Malmö där jag hörde hemma, no ofence men sthockholm kommer inte ens i närheten av Malmö !

Om ni har sett MALMÖ har ni sett världen, så tveka inte att komma ner hit. ni ångrar inte er










Några bilder från STOCKHOLM

Kram Tina <3

Rihanna = FUL

Alltså en sak jag inte förstår är hur människor kan gå för långt!
När man kommer till Rihanna så har hon överdrivit oehört mycket med sin nya stil.
Gillar den inte alls.
 Först var hon den söta oskyldiga tjejen som sjöng hate that i love u, helt plötsligt blev hon the nasty girl som sjunger rude boy.. 



                                                HISS LR DISS?



Till Momme

Jag och Zana har tänkt på dig hela dagen idag, du är otroligt saknad, och varje sak vi såg påminde om dig ha det trevlig i Jordanien nu.
Du har det bra du =) Denna låten är från oss till dig


Kram Tina



Saknad!

Varje dag med dig har varit lyckad, oavsett om du har slängt ut något dumt från din mun eller råkat göra något, ändå har jag aldrig kunnat bli sur på dig, Du är som en mindre bror till mig och kommer alltid att vara de.
Jag har svårt att förstå att jag inte kommer se dig på 3 hela månader..

Minns i skolan när någon sa något till dig eller bråkade med dig, så brukade jag alltid bråka med dom och säga att de inte skulle hålla på. Ingen fick vara taskig mot min lilla bebis =)
Ida är vi bästa vänner och kommer alltid förbli det hoppas jag..

Trevlig resa Momme <3







Kram Tina


Afghan fiser!

Halllooj Homies! ida är det 23 + i Malmö men har inte rikti lust och gå ut, Har inte varit i skolan ida heller..
Har kollat på några youtube klipp och skrattat tills jag fått ont i magen det är så kul att kolla på personer som gör bort sig!

Kram Tina


Gårdagens outfit

Halloj , ida är jag väldigt glad. Har gjort klart allting och har inget kvar, nu gäller det bara och luta mig bak och chilla=) Bytade om precis för ska ut och sola det är ju skit varmt ute, man får ta vara på vädret så länge de går för Solen gillar inte Sverige värst mkt =)
Ni får se en bild på gårdagens outfit 



Kram Tina

Friends forever

And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of that night in June
I didn't know much of love
But it came too soon
And there was me and you
And then we got real blue
Stay at home talking on the telephone
We'd get so excited, we'd get so scared
Laughing at ourselves thinking life's not fair
And this is how it feels

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever

So if we get the big jobs
And we make the big money
When we look back now
Will our jokes still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Will Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there?
Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly




Dagens köp







Kjol : Hm
Brun utan sol servetter : Kicks
Ballerinor: Vet ej


Kram Tina

Cupcakes

Jag brukar läsa olika bloggar, En av de som jag läser mest är HelenL:s blogg gillar den rätt så mkt, hon har så intressanta ämnen och fantastiska bilder. Tycker nog också om hennes blogg för att hon är söt =)

Iaf så har jag lagt märke till att hon skriver ofta om cupcake smycken, dom är otroligt fina och så söta.
Man kan ha dom med allting.. Jag har ett sådant halsband som jag älskar väldigt mycket och har den nästan varje dag på mig helt enkelt en favorit ..



Kram Tina

RSS 2.0