Tjej lr Kille?

hatar att vi tjejer alltid ska få känna smärta.
Suger att vara tjej, undra hur mitt liv hade sett ut som kille eller hur jag hade sett ut om jag hade varit kille.
livet känns meningslöst ibland, men ändå är jag överlycklig att jag är den jag är..
Feels like Iam in heaven this week, överlycklig. Ska sova nu bloggi




Kram Tina

O M G! I am soooo sorry

Förlåt bloggi för att jag inte hunnit skriva något , har verkligen haft skit mycket att göra tro det eller ej! Hade matteprov idag, det gick rätt så bra tror jag lite dumma små fel som vanligt =)
Nu sitter jag med min cuzz Donika och vi ska lyssna på lite kosovo låtar och sakna Kosovo..

Kram Tina

Matteprov på torsdag

Just nu har jag inget annat i tankarna förutom att jag ska ha matte prov på torsdag, och det får mig att vela börja gråta :( Ska plugga en liten stund nu, sorry för att jag inte lagt upp något på bloggen har bara inte haft tid =/

Kram Tina

Fotboll i kosovo

Alltså blir så himla ledsen att jag inte är i Kosovo just nu! Det är så orättvist. det är varmt där och alla har såååå kul, medan vi här nere jobbar går i skolan hela tiden varje vecka, det är inget liv helt seriöst! Satt och kollade på några bilder från en fotbollsmatch för några dagar sen och såg min kusin på den ena bilden, känner typ igen alla på den bilden för det var match i min hemstad, saknar kosovo såå mycket vill dit nu nu nu!



Min kusin med t-shirten runt huvudet och inget på sig, lika dum och söt som alltid

Kram Tina

Hazel

Hey hazel I like u, cant se myself without u..
Mycket mycket bra låt :) Idag har jag ätit paj skit gott!, och varit i stan med Zana. Som vanligt så hade vi skit kul. Är helt slut på ideér är trögt trött yepp :) Ska ta och göra något nu



Kram Tina

Dagens morgonlåt



Kram Tina

Kärlekshistoria nr 4

Gick bara i sexan när jag för första gången fick syn på dig, tyckte du var så jobbig när du kom och knackade på vår dörr när vi hade lektion och störde.
Du hade ett perfekt ansikte och långt hår, du hängde med dom coola killarna och jag var så förtjust i dig redan då, men glömde dig lika snabbt.
Efter ett år skulle jag börja sjuan och vi kom in i samma klass, du hade klippt dig kort och dina former syndes mycket mer, du var så perfekt.
Hade dig i tankarna dygnet runt, och varje gång jag såg dig ville jag hoppa av glädje.
Men jag fick inte någon kontakt alls med dig, utan du fick kontakt med min bästa kompis. Jag tyckte att det var så kul att du och min kompis började prata och försökte hänga med på konversationerna, Min kompis gjorde allt för att få oss två att prata men jag kände mig allt för lycklig bara när jag kollade på dig och kunde inte tänka mig att prata med dig det var för mycket!
Tiden gick och vi kom närmre varann, jag ville så gärna berätta att jag var störtkär i dig! Men vågade inte. Grät om kvällarna när jag tänkte på dig, och jag började hänga i ditt område varje dag bara för att kunna se ditt ansikte. Jag och min bästa kompis kom på ett smeknamn till dig och än idag så kallar vi dig för så.

Hela sjuan gick och det var bästa tiden i mitt liv min första kram från dig var som att jag vunnit en miljon kr minns fortfaradnde datumet 26 november 2008,  och så började vi åttan. Du visste att jag gillade dig men ville inte ha något med mig att göra, för du var bra kompis med min kusin. Det gjorde jävligt ont och just i den sekunden ville jag mörda min kusin.
Vi började hänga med dig mer och för varje dag föll jag bara för dig, det var nog ditt leende eller jag vet inte vad som var så speciellt med dig!
Så en dag så började du hänga med personer som inte var bra för dig. Du började röka på, skolkade från skolan och förstörde dig själv helt och hållet:( Men du var ändå min lilla nalle, ändå om jag visste att du inte var bra så älskade jag dig till döds och skulle alltid finnas där för dig!
Men allt förstördes du var tvungen att byta skola, vi tappade kontakten helt. Vi slutade till och med hälsa på varandra, det var över!

Jag saknade tiderna då det var jag och du! ändå om det inte var jag och du så kändes det som de, vi hade alltid kul när vi pratade med varandra, eller när du sa något dumt till min bästa kompis.
I nian kom allt tillbaka men då hade jag inte likadana känslor för dig, allt var borta, du var borta inget fanns kvar längre. Vi hälsade på varandra, pratade i telefon hela kvällen till på morgonen, vi var vänner insåg jag.
Hjälpte dig med alla problem du hade, försökte få dig sluta med knarket försökte få dig inse att det du gjorde var fel, och jag lyckades för en mycket liten tid men ändå kunde du inte sluta helt och hållet. Du kände dig trygg och säker när du pratade med mig, jag var den enda som förstod dig och jag var den enda du ville prata med när du mådde som sämst.
Idag går jag i första ring och finns fortfarande där för dig när du än behöver mig. men den kärleken jag haft för dig kommer aldrig komma tillbaka, ändå så har du en plats i mitt hjärta oavsett vad. Du är min nalle min bästa kompis, min första kärlek och personen jag kommer minnas tills dagen jag dör.



PS! handlar inte om mig

Kram Tina


Om ni tror att kärlek är..

Om ni tror att kärlek är när:

Han/hon vill ha dig helt för sig själv

Han/hon är överdrivet svartsjuk

Han/hon Talar illa om dina kompisar

Han/hon måste veta vart du går och med vem

Han/hon slår sönder saker i ilska

Han/hon påstår att du ljuger

Han/hon Kommenterar dåliga saker om vad du har på dig och sättet du pratar

Så tror ni fel! Detta kallas för ha kontroll över ditt liv och inte kärlek.
Äsch blir bara sur ledsen osv när jag tänker på det, och ja jag var tvungen att skriva ett sista inlägg! har skit tråkigt. Godnatt nu på rikti

Kram Tina


Bowlingkväll & Jagade av pedofiler:O

Hej bloggi ! ,
jaa jag vet det är lite för sent, men kan inte sova tro mig! sitter och kliar isönder mitt ben, blivit biten av en mygga. Liksom HALLÅÅÅ det är minus grader ute hur fan kan myggorna komma fram nu, och bita mig på benet :( det kliar ju så himla mycket.

Tidigare var jag och bowlade med tjejerna, rätt så kul faktiskt. Vann första rundan jippe :)

Men igår så var det en sjuk dag, Så klart är alltid Zana inblandad. Denna gången skulle hon köpa en comviq kompis, men alla affärer i närheten var stängda så vi skulle till kroksbäck eftersom hon kunde verkligen inte överleva en dag till utan comviq kompis.
Så vi började gå mot kroksbäck och insåg väldigt fort att det inte fanns några lampor. Så vi vände, men sen kom zana på en idé! Vi tar en annan väg.
Jag ville inte göra henne ledsen för hon brukar ändå ställa upp på allting jag föreslår, så vi tar oss genom en väldigt mörk väg där det fanns 3 svaga lampor. För att föra tankarna någon annanstans gick vi och pratade om att det inte finns något att vara rädd för. Plötsligt ser vi en väldigt stor skugga framför oss, skuggan höll i tre pittbull hundar.

Zana: Vi vänder snabbt
Jag: Nej skitsamma vi fortsätter gå, vad ska hända?

Mannen: KOOOOM JAG SKA INTE GÖRA NÅGOT

Jag&Zana: AHHHHHHHHHHHHHH

Jaa ni förstår nog vilken panik vi hade, jag kan garantera er att aldrig i  mitt hela liv har jag sprungit så snabbt förut, intressant visst?
Ska iaf sova nu


Jag& Argneta mangot


Jag och ett klot lika stort som mitt huvud:) haah


Det var någon zombiekarneval på värnhem, vart man än gick såg man läskiga människor, jag fick iaf chansen och fota mig med två stk =) scaryyy


Having fun at the bowling hall!


Adriana Limas skor när hon går modevisning -


Och här har vi Zana som kastar klotet som en basket, typ det är bowling gumman? haha

Kram Tina

My dresscode right now =)





Kram Tina

Bowling.

Whats up dudes?
Nu snart ska jag på bowling med mina tjajor och ha det lite kul efter allt plugg och jobbigheter som jag haft denna veckan, roligt eller hur? Iaf ska ta bilder som jag sen ska lägga upp på bloggen. Nu ska jag fixa mig och klä på mig så hörs vi sen bloggi

Kram Tina

SD skitsnack!

"ställ upp invandrarna här på filmen och sätt en kula mitt mellan ögonen på dom"
Alltså detta är inte okey? Jag har inte velat ta upp politik i min blogg, men blir så arg och är tvungen att göra det! vem tror de att de egentligen är. Okej ska erkänna det finns dom som förstör men man ska inte behöva dra alla över en kant! Jävla rasister, Sverigedemokraterna är inget parti dom vet inte ens vad det går ut på. Ehh joo kränka invandrare, det är det enda dom är bra på ,resten har dom ingen aning om vad dom håller på med.
 fucking assholes!

Kom för en stund sen från skolan, är uttråkad vet inte vad jag ska göra! En helt vanlig skoldag också, fastän att vi hade prov. Fattar inte vad mitt problem är. Varje gång jag får provet framför mig så får jag blackout! Inte kul alls, men nu ska jag kolla på tv eller något orkar inte sitta vid datorn, lägger upp något senare. Lyssna på denna låten för skön, den får mig på andra tankar.




Kram Tina

Galna tankar!

Har ni någonsin tänkt på den mannen ni kommer gifta er med. Helt coolt visst? Det kan vara vem som helst den personen man minst anar, kanske någon du hatar så jävla mycket men som helt plötsligt blir ditt livs kärlek.

Har ni någonstin undrat," tänk så är den perfekta mannen en mardröm!" och man orkar inte ta tag i förhållandet utan fortsätter sitt tragiska liv med en person man inte älskar. Skaffar massa barn och vad har man att berätta om sitt liv efter? exakt inget.
Jag vet mina tankar flyger lite runt omkring, men har börjat läsa en ny roman som heter "Bedragen" handlar om en kvinna som blir förälskad i en man och dem får fyra underbara barn, men en dag kommer det en kille och förstör hela deras liv , äktenskapet, allting!
Den killen är son till fadern som har fyra barn, till hennes älskade man ! helt plötsligt blir hon styvmamma till en tjugo årig kille som hon aldrig i sitt hela liv träffat.

Tror jag hade flippat ut helt totalt om det hade hänt mig! Hur ska man ta det egentligen? Tycker man om någon annans barn? Ja jag vet jag är konstig, men såna tankar kan få en att undra väldigt ordentligt!
 Tänk efter och lämna gärna er kommentar om hur ni hade reagerat om er man som ni varit så förälskad i och ni tillsammans har fyra gemensamma barn plötsligt får en son till som är tjugo år? Hade ni blivit chockade, besvikna arga eller glada? finns massa tankar och känslor runt detta ämne.

Ska sluta tänka så mycket nu och istället ta och sova för är så jävla trött


Kanske inte världens bästa på paint men jag duger =)
PS: detta kommer aldrig hända Fabregas & Jag för alltid .
Kram Tina

Going insane!

Is anybody out there? It feels like I'm talkin to myself
No one seems to know my struggle, and everything I come from
Can anybody hear me? Yeah, I guess I keep talkin' to myself
It feels like I'm goin' insane, am I the one who's crazy?

Plugg plugg plugg och plugg ! Mer får ni inte veta, har ett stort äckligt bajs prov imorgon. ser inte fram emot det! och får jag inte bra resultat kommer jag gråta tills jag dör . hahah nej skojar!

Ska plugga vidare ville bara besöka min fina bloggi :)

Kram Tina

Jobbet snart döööö!

Hej bloggi =) Idag är jag faktiskt inte lika trött som jag brukar vara andra dagar så det är ju ett plus.
Men däremot vill jag bara döda mig själv när jag tänker på att jag ska till jobbet nu om en timme, och har en hög med plugg, funny? hell no.
Alltså jag älskar min skola! den är så bra, men maten är ueeee, jag vet att man inte får säga dåligt om mat men seriöst jag var skit nära på att spy idag, min mat luktade häststall och smakade också likadant.
har fortfarande lukten i näsan vill gråta när jag tänker på det :( Men nu ska jag göra mig klar för jobbet



Jag & mina två underbara prinsessor <3


Kram Tina

förvirrad

Mitt liv är ett stort problem med många olika  frågetecken och ledtrådar . ingen vet riktig vem jag är och så ska det förbli :) Finns dagar då jag är lycklig & dagar som får mig att vela vrida huvudet på alla jag ser ..
Ska iaf försöka sova nu godnatt bloggi



Jag just nu

Kram Tina

Halloj!

Halloj bloggi! Tisdag idag japp nästan halva veckan :) går snabbt som satan snart jullov fan hahaha nej nu överdrev jag finns tid till jullovet ..
Jaa tänker inte berätta vad jag gjort idag för ni kan nog mitt schema bättre än jag själv. Tänkte bara bjuda på en rikti bra låt





Kram Tina

Pluggat och sovit =)

Hej bloggi, är så tröttttt det hör ni nog allt för ofta här i min blogg , men det är inte mitt fel att jag blir seg efter skolan, det händer bara automatiskt :( Har faktiskt varit duktig och pluggat idag sen lagat mat med zana. Och ja juste, sovit två timmar tidigare dumma jag.. Skulle ladda upp bilder från alles kväll men 
har inte hunnit sorry men nu gör jag de såå titta och njut :)











Kram Tina

Alles kväll

Kom precis hem, varit hos Alle med världens bästa tjejer. haft det sjukt kul faktiskt. 
Tjajor ni är för underbara kan jag lugnt säga, är skit trött nu så jag lägger upp bilder imorgon

Kram Bloggii<3

J*VLA!

JANDHJASBDNJKASDJKANSDKN BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG! nej alltså jag får spel på äckliga människor speciellt mytomaner gååå döö! :@

Hej bloggi
 jaa det förklarar rätt så mkt det som jag skrev precis, så behöver inte gå in i mer detaljer tror det räcker med det =) Haft mkt o göra dom senaste dagarna det är anledningen varför jag inte kunnat skriva något inlägg sorry =/ såg precis en video alltså så jävla discusting! vad händer med människor nuförtiden its so sad.
 En kvinna som springer runt naken mitt i sorgenfri och tar på sin pip* galen människa. ajaa nu ska jag läsa min roman sen sova

Kram Tina


Hej bloggi

Tjena bloggi allt bra idag? Jag själv mår super, haft en rolig dag i skolan faktiskt. vi har skrattat och sånt.
Alltså helt seriöst så är jag kär i min engelsk lärare han är bäst. och min fysik lärare är för rolig.
Vi hade labb och han skulle tända ett ljus med en tändsticka, saken är att han glömde att tändstickan brann så hans fingrar brändes nästan, tills en kille i min klass påminde honom om att den fortfarande brann , vi asgarvadee. lägger upp något imorrn.

Kram Tina

Bilder från Gimes party











Kram Tina

Kärlekshistoria nr 3

Första gången vi träffades var det så perfekt, jag kollade på dig i smyg och ibland så fångade du mig kolla på dig med. Helt generad tog jag ner huvudet och vågade inte kolla igen på en stund. Ingen av oss vågade rikti ta första steget att prata med varandra, men jag kunde inte hålla mig längre, utan gick fram och frågade dig något. Du svarade med ett leende på läpparna och vi kom in i någon tråkig konversation som egentligen var det bästa samtalet jag någonsin haft.
Vi pratade och pratade och till slut så tog det bara slut, du gick med dina kompisar och jag gick med mina. Vi skildes åt och jag tänkte jag tog iaf första steget. Att be om nummer eller annat var lite väl för snabbt.

Så jag gick hem och hade dig på tankarna hela tiden, jag hade fjärilar i magen när jag tänkte på dig. visste inte hur jag skulle fortsätta ha kontakt med dig hade panik var ledsen men samtidigt glad, alla känslor blandade i ett. Men jag gav upp och tänkte att det inte var lönt, det kommer aldrig bli "vi". Så jag skulle in och ta ett bad. Helt plötsligt får jag ett sms. Det var ett okänt nummer och detta okända nummer fick mig att hoppa av glädje, jag kände direkt på mig att det var du! Och det var de också. jag kunde inte beskriva min glädje till min kompis jag gick runt och tänkte på dig hela tiden 24h.

Vi började träffas regelbundet, vi tyckte om varandra skit mycket, det var som om vi var ämnade för varandra det bara klickade. Jag var lycklig han var lycklig, vi sket i vad andra tyckte och tänkte, fastän vi hade olika kulturer.
Men så kom dagarna och jag skulle resa. du bad mig att stanna men jag var tvungen. vi tog farväl av varandra och jag skulle vara borta i 2 månader, det kändes för jävligt ville inte lämna dig du var mitt allt! Och när jag redan satt i flyget så skickade jag sms och skrev " Vi ses om två månder igen, vi får hoppas att våra känslor inte försvinner" Vi smsade varandra varje kväll, och varje dag räknade jag dagarna tills jag skulle komma tillbaka till dig.
Så skickar du sms en dag och säger " Baby jag ska också resa"  jag blev så glad för din skull ville inte att du skulle tänka och räkna dagarna tills jag kom tillbaka. båda två fick iaf ha lite semester. och så åkte du.

På 3 veckor pratade vi inte, inga sms, ingen msn. visste inte var du var, och du visste inte var jag var. våra känslor förändrades.
Jag kom tillbaka och det gjorde du med, vi var kyliga mot varandra fastän vi inte ville, var försvann dem underbara känslorna och fjärilarna i magen som vi brukade få när vi pratade i telefon till 5 på morgonen? vad hade hänt?
Vi bråkade varje dag. Gjorde slut, blev tillsammans och så pågick det hela tiden.
Du tappade kontrollen sa till mig en massa saker ljög om var du var och jag orkade inte bry mig. Ändå kom jag tillbaka till dig och gav dig chanser, jag tycker om dig skit mycket men det är inte som första gången då jag kunde gett mitt liv till dig. Tyvärr jag kan inte vara utan dig du betyder för mkt<3

Vi finns här!
Berättelse nr 3
PS! sann historia, har ni berättelser som ni vill dela med er så kommentera bara eller skicka till min mail
 [email protected]

Kram Tina

Berättelse nr 2 - från underbar till smuts

Han var så underbar, han fick alla att börja skratta till och med mig, jag som alltid var så allvarlig och tyckte att allt som alla människor sa var så meningslöst. men han var perfekt och jag ville ha honom.
Det var du som tog det första steget, du tyckte att jag var så vacker i min klänning, och när du kollade på mig med dom söta valp ögonen fick du mig att vela ha dig också, men jag var inte beredd på ett nytt förhållande.

Jag gjorde ett misstag och gick ut med dig, jag föll direkt, det var exakt som på filmer jag kände mig som en prinsessa, så fick jag reda på att du bodde så långt ifrån mig, flera tusen km. Och då ville jag bara ifrån dig men det var försent jag var fast. Vi blev kära och träffades varje dag du skickade sms hela tiden och beskrev hur vacker jag var,  hur mycket du ville träffa mig igen och hur svartsjuk du var när andra killar gav mig blickar.
Jag var mer kall mot dig men samtidigt kärleksfull ville inte förhasta mig. Sen så skulle jag åka bort tio dagar ifrån dig, du lovade mig att sköta dig och inte göra något dumt och jag lovade samma sak, vi skildes men räknade ändå dagarna tills jag skulle komma tillbaka igen.

Efter tio dagar kom jag tillbaka och jag sa inget till dig, ville göra det som en överraskning men du hade redan fått reda på att jag kommit  och du var så jävla arg att jag inte sagt något. du anklagade mig för en massa saker att jag inte älskade dig att jag hittat någon annan och att jag undvek dig bara för att jag inte berättat om att jag var tillbaka.
Denna gången var de jag som bad dig och nästan grät, medan jag berättade hur mycket jag älskade dig.
Det kom lite rykten och du slutade lita på mig. Du trodde på alla andra men inte på mig. 

så kom dagarna och du åkte tillbaka till ditt hem flera tusen km ifrån mig , vi pratade i msn och fortfarande var du svartsjuk och hade misstankar att jag hade någon annan. Helt plötsligt slutade du skriva gulliga saker till mig jag var den som sa love u men fick ingen respons. Du hittade anledningar för att göra slut med mig. du sa att jag hade en annan pojkvänn men egentligen är det du som har någon annan du blev sur för minsta lilla och idag har jag gett upp jag orkar inte höra på dina anklagelser längre det har nått gränsen. Hoppas du får ett bra liv asshole.

Om ni har varit med om något liknande så lämna en kommentar och berätta gärna era berättelser<3
PS! allt detta är sant, vi finns här <3

Kram Tina

Party hos gime imorgon

Ja rubriken säger allt, party hos gime imorgon för det är hennes dag:) kommer nog bli väldigt kul hoppas vi! Är skit trött orkar faktiskt inte lägga upp något speciellt men om jag piggnar upp lite så lägger jag upp något innan jag ska sova kram så länge bloggii

Kram Tina

Morninngg

Godmorgon bloggi :) Jag har bestämt mig för att döpa min blogg till bloggi lite gulligare och blogg låter så vanligt  =) så från och med idag heter bloggen BLOGGIII =D
Jag vaknade för en stund sen är inte alls trött la mig rätt så tidigt igår . hade en kaos dag men det är lite bättre idag. Nu ska jag gå och äta sedan göra mig klar för jobbet kommer lägga upp något senare på bloggin så stanna kvar..

Kram Tina



Bild från förra året , grrr tårtaaa =)



Kram Tina


Från kärlek till främling.

Hur måna gånger har ni inte hört meningen?

- Jag dör för dig, du är mitt liv.. ( Max 1 vecka )
- Jag & Du förevigt ( 1 månad )
- ÄT BAJS DITT SMUTS (1 månad och 3 dagar ) =)

Jag tror många av er tjejer där ute har hört dom orden av omogna mytomaner som inte har något liv. And here comes my little story

Vi träffades i somras du var så underbar när du log med ditt söta ansikte mot mig, jag blev kär redan efter första ögonkastet du var mannen i mitt liv och jag fick inte nog av dig, ville se dig varje minut, sekund & millisekund.
Vi åkte till stranden och badade varje dag jag fick fjärilar i magen bara av att höra dig prata och jag visste att du kände likadant. 
Vad det var med dig som gjorde dig så underbar visste jag inte men jag skulle få reda på det väldigt snart.

Efter en kort tid blev vi tillsammans och då var vårt citat 
- Om det inte är jag och du har livet ingen mening.
Hade inte kännt den lyckliga känslan på skit länge jag levde om på nytt kändes det som .
Vi blev irriterade för små saker men klistrade fast oss vid varandra direkt det gick inte att slita oss ifrån varandra.
Minns när jag brukade ge dig dom sura blickarna och hur du reagerade och pussade min hand och frågade vad problemet var. Egentligen så var det inget utan ville bara ha dig i min närhet.

Jag berättade till alla att du fanns i mitt liv och det gjorde du med vi sket i vad andra tyckte, men så kom det ett litet rykte som gjorde att vi gjorde slut och jag var så arg besviken och chockad trodde aldrig att det skulle komma från dig. Jag vägrade prata med dig ville inte se dina ögon, men du kämpade du kom efter mig du bad mig att komma tillbaka, du nästan grät framför dina kompisar när du sa orden . "Jag älskar dig"
Jag älskade dig också och vi blev tillsammans igen allt det som hade hänt försvann helt plötsligt.

Men en dag så förändras du helt plötsligt. du var inte den underbara killen med det underbara leendet som sa till mig "Jag älskar dig, utan dig har livet ingen mening" Du skrev inte till mig, du svarade kallt på mina sms och hade alltid bortförklarningar när jag frågade om vi skulle träffas, du högg mig i hjärtat och det gör så ont. Min största önska är att det ska bli jag & Du igen jag vill försöka och förbättra allting men inners inne så vet jag att det aldrig kommer bli vi igen och jag får gå vidare med mitt liv, tänker inte sjunka så lågt och låta dig tro att du har mig runt lillfingret för det har du inte oavsett om jag älskar dig tills dagen jag dör.
Men du ska veta att du alltid kommer finnas i mitt hjärta!



Detta är från min underbara kompis, Gumman vi stöttar dig oavsett vad. du är en stjärna ! 

Kram Tina


although there's pain in my chest, I wish you the best ... with a Fuck You =) !

I told you you'd be sorry,
If I fucking left,
I laughed while you wept
How's it feel now?
Yeah funny ain't it?
You insulted me
Did me a favor
Let all my spirit free
You've said that u
Got a special place for me
In your heart but u know what fuck u =)

Tråk tråk tråk tråk nu är jag seriös med att jag vill tillbaka till Kosovo orkar inte vara i detta skitställe längre där är människorna ärliga och inte mytomaner iaf .






Kram Tina

Slutet ..

Och så tog det slut..
 Vad är meningen med livet? Oj ja juste det finns ingen mening glömde.. Nu ska jag sova orkar inte mer

Kram Tina

Till min ängel <3

Dagarna går. Tiden stannar aldrig.
Jag Försöker gå vidare. Men hjärtat har sin egen vilja.
Min har stannat i en tid då jag var din lilla flicka. Alla minnen finns kvar. Alla skratt och känslor.
Men också alla tårar..
Det enda jag vill just nu är
Att få se ditt leende igen, efter så lång tid.
Det är som en gåva skänkt från ovan.
Trots att jag vet att det aldrig kommer hända.
Trots att mina ögon fylls av tårar för att jag inte kommer se ditt vackra ansikte igen. Orden jag har räcker inte till.Det finns så mycket som jag vill säga. Men som kommer förbli osagt.
Och jag gråter för att jag vet att jag måste gå vidare.
Fastän jag inte vill, fastän det gör ont att skriva dessa ord.
Så måste jag. Jag måste släppa taget. Men jag kommer alltid, att älska dig.
Känslorna jag har kommer aldrig att försvinna.
Det kan gå en livstid men du kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Orden kommer aldrig att räcka till.
För när man har haft en ängel i sin famn.
Så gör det ont att se den flyga iväg.



Kram Tina


Perhajr Bajrami & Glad Bajram

Hej bloggen! Ida har jag firat bajram med familjen dvs att jag har nog gått upp två kg bara på att äta en sk tårta som heter Bakllava. Det är super gott och smakar perfekt. Sen har vi ätit mycket mat och massa andra saker.
I know I'm fat :( kom hem för en stund sen, jag var ute i holma med några vänner och vi hade skit kul skrattade ihjäl oss som vanligt inget nytt här i bloggen iaf :)




Mamma, Yllka & Min syster


Mamma&Jag


Jag, mamma & syrran

yepp its me :)


Vi kollade på en föreställning där en kille dansade som M.J grym faktiskt


Och min underbara prinsessa Yllka <3

Kram Tina

Dagens låt



Kram Tina

Saknar kosovo :/

Jag är så jävla uttråkad och när jag är det, så får jag upp alla roliga dagar som jag varit med om i 6 veckor när jag befann mig i Kosovo :( . Det är en sommar värt att minnas. hade så kul! man lever livet där helt enkelt.
Näe alltsåå jag ska börja räkna dagarna från och med idag till nästa sommar då jag ska åka dit igen längtar redan.
Nu lyssnar jag på några låtar som jag brukade lyssna på i kosovo hela tiden och det får mig på bättre tankar

PS! killen i den första videon är skiiit snygg och den sista låten är albanian reggeaton dvs den ärrr grym! den andra videon finns inte mkt och säga förutom att han är min man och jag dör för honom =)
Lyssna och njut ändå om ni inte förstår =)







Kram Tina

Dagens look & ny frisyr=)

Hejsan bloggen! Idaa har jag varit i skolan och slutade för en stund sennn sååå  himla skönt =) .
Igår så satt jag och tänkte att jag ville ha en ändring och jag kom fram till att jag skulle klippa mitt långa fina hår som brändes när jag var i kosovo av plattången. så jag klippte topparna och lugget =) är rätt så nöjd faktiskt.


Kram Tina







Tröja: H&M
Jeans:H&M

Filmmys

Hade precis filmmys, vi kollade på Cell 211 en mycket bra film som jag starkt rekommenderar, men det finns otroligt starka scener för er som är känsliga.
Nu ska jag nog ta och lägga mig för det har blivit för sent

Kram Tina

Bilder från min underbara semester!

















Kram Tina

RSS 2.0