Bilder fr[n Kosovo

Heeej bloggen, jag lovade ju igor att ni skulle fa se lite foto fron dagarna jag varit har .. lat oss borja haha

Fler bilder kommer
Kram Tina

nu ar jag i KOSOVO

heeeej bloggen, ursakta stavningen men alla bokstaver finns inte har, jag ar i kosovo nu och har de faktiskt skit kul, har besokt min pappa och varit ute med mina vanner ska forsoka komma imorgon och ladda upp bilder fron mina tva kvallar

Kram Tina


kul kul kul

denna låten kommer jag höra flera flera flera gånger nu när jag ska åka till Kosovo den är skit bra och dom sjunger på albanska =)





Kram Tina

Sömnbrist

Kan inte sova blir galen.. kanske för att jag drack energydricka tidigare eller vet inte vad problemet är. Kanske också saknaden av många människor som jag mistat eller som bor väldigt långt bort ifrån mig just nu,
Delfinen jag fick ida är ett tecken på att jag har dig nära ndå om du bor en bit ifrån mig =/

Nej för fan måste verkligen försöka sova eller göra något innan jag snear

Kram Tina

Möts igen..

Hej bloggen! nu är det bara några timmar till och runt denna tiden imorgon så sitter jag på ett flyg på väg till KOOOSOOVOO=) är faktiskt glad, det första jag ska göra när jag vaknar på morgonen är att träffa en person som betyder så jävla mycket för mig och som jag saknat för mkt.

Min pappa, =/ Kommer bli mycket svårt för mig och många tårar men jag måste besöka hans grav för det var så länge sen sist och jag vet att han hade uppskattat det väldigt mycket. Ska försöka hålla tillbaka tårarna men det kommer verkligen inte gå.

Iaf nu har jag packat och gjort allt färdigt uhh ser så fram emot att se alla mina kusiner och vänner jag har där nere, alla roliga sena ute kvällar osv. Jag var ju på den där biokvällen igår, det var rikti kul dom delade ut korv och dricka (åt 5 korvar schhh) haha ingen hemlighet alls jag är VIP där. Plus så spelade dom upp skit bra musik innan filmen började..



Min underbara vackraste pappa och en av dom bästa änglarna som finns, du finns i mitt hjärta föralltid glömmer aldrig dig min idol <3


Qere&Neta delade ut korv


Här spelade dom upp musik 


Mohammed en mycket irriterande söt unge


Shaip ( Personal) Jag & Fadila (personal)


Zana smugglade in korv i fickorna


När vi kollade på filmen


Tjejerna lekte viktiga för att fotas

Kram Tina



Dj och filmvisning!

Ikväll är det biokväll och innan dess ska de va en DJ som spelar bra musik förhoppningsvis. det blir utanför Holma Aktivitetshus, filmen som visas är farsan, ska bliii mycket kuuul=) alla är välkommna..
Nu har mina dagar närmat sig och jag reser till la viva Kosovo ska bli spännande att se alla, och jag lovar jag ska skriva därifrån också så ofta jag kan .. Nu ska jag städa lr göra något vi höres senare igen

Kram Tina

Köra och smsa samtidigt?

Kollade tidigare på Oprah. Dagens tema var, Don't Tempt Fate, That Call/Text Can Wait..
Håller fullständigt med brukar alltid bli förbannad när jag sitter i en bil och plötsligt tar föraren upp sin mobil och antigen pratar lr smsar? va fan är de för stil, man kan inte koncentrera sig på två saker samtidigt och bara genom att skicka ett sms kan du ta någon liv, det var flera personer med i programmet som berättade att de förlorat sina syskon föräldrar och barn pga någon dum person suttit och användt mobilen istället för att kolla upp.
Det visade sig också att att smsa under bilkörning är 8 gånger större risk att ta någons liv än rattfylla.
Så säger till alla er där ute använd inte mobilen under bilfärd ni räddar fler liv för varje år dör en halv miljon personer på detta sättet





Kram Tina


La family

Min familj kommer först och främst, att höra någon prata skit om någon som står mig nära stör mig väldigt mycket!
Ingen öppnar sin käft om min familj så öppnar jag inte käften för någons familj heller, för jag vet hur mycket det gör ont att höra andra säga något om någon som betyder fullt mycket för dig.
Jag är trött på allt! det enda jag vill just nu är att komma bort från alla och bara vila ut mig ligga någonstans i ett ställe där ingen känner igen mig och inte bryr sig om att jag exsisterar. 
Nu ska jag ta och vila mig för orkar inte mer med drama. Lägger upp något imorgon

Kram Tina 

Dagens låt



Kram Tina

Syrran åkte

Min syster åkte till Kosovo för en timme sen. Jag är så van med hennes döttrar Yllka&Elina att det känns helt tomt just nu utan dom :( men vi ses igen på söndag hoppas jag!







Älskar er mina små prinsessor

Kram Tina

VM 10 SPANIIEEEEN!

Och så var VM slut för iår vi ses om fyra år igen haha =) Som sagt så har jag ändå vetat innerst inne att spanien tar hela VM utan tvekan. är den enda glada i familjen just nu, min bror syster och mamma är så sura och dystra pga av vinsten som spanien fick=) jag blandar inte in politik i fotboll vilket dom gör. Exakt så här låter min mamma.

Mamma: Spanien tycker inte om kosovo dom har inte accepterat vår självständighet

Who cares det är fotboll:D:D Det sjukaste med VM iår är bläckfisken Paul.. Han förutspådde att Spanien skulle vinna och det gjorde dom =) helt galet



Kram Tina

Video om mitt liv

Jag tänkte klippa ihop en video om mitt liv så ni får se hur det har varit och hur jag växt upp, det kommer nog dom närmsta dagarna..
Ida har jag inte gjort så mycket faktiskt förutom att ha varit i stranden och solat sån tur som jag har så började det åska och regna som bara den! gillar inte åskväder :(. Sedan har jag känt en stor lycka i mitt liv helt underbar är du <3

Kram Tina


Sommaren 09

Ibland använder jag min hjärna för mycket känns det som..
Minns för ett år sen då jag Zana och Lollo brukade gå  ut varje kväll och bara cyklade runt, då var livet helt plötsligt perfekt och man hade inga bekymmer, man var helt enkelt lycklig, vilket man inte känner sig just nu..
Jag blir lätt irriterad på personer för minsta lilla så snälla pressa inte mig och låt mig vara ifred så ska ni se att allt faller på plats till slut,

Denna personen alltsåå finns inga ord du är helt enkelt underbar och dundersöt..



Ibland kan man sakna tiden då man skrattat hela dagarna åt ingenting , men igår började en ny tid för igår så skrattade vii åt allting!. lr ja de mesta va så jävla roligt OBS jag tror jag drack upp halva bo01 (havet). jag blev dränkt av en serb efter att han fick reda på att jag var alban, inkastad av ali 156312 gånger! inslängd av okända människor
3521524 gånger o en massa andra saker. senare på kvällen blev det ännu roligare då åkte zana in i buskarna o jag kunde inte öppna en dörr , vi plockade omogna äpplen o åt dom HAHAHA o någon tappa oskulden me min sadel , de va skit kul iaf glömmder aldrig den dagen 4/7-2009.
jag åker snart längtar som fan puss på er alla.

Så här står det för er som inte ser =)

Kram Tina


Vampire diaries

Alltså blir galen är kär i Damon! ohh den är så bra längtar tills nästa säsong är helt ivrig och vill bara se mer och mer.. faaan ta er! Såg precis sista avsnittet av vampire diaries jag rös i hela kroppen så  bra som den är.. Nä klarar inte av mer :@
Ska ta en dusch sen kanske gå ut

Kram Tina

Skadad

Hej bloggen , just nu vet jag inte vad jag ska skriva eftersom det är helt tomt i hjärnan.. Ibland brukar jag få idéer men sedan när jag sitter framför tangentbordet så blir det bara stopp..
Har inte gjort mycket dom sista dagarna, bara shoppat lite underkläder, smink och kläder inför resan som jag inte orkar tänka på =/..
Känner ingen glädje att resa bort det enda jag känner är att jag är tvungen att vara där i 6 veckor.
Nu tror ni säkert att det är tråkigt nere i Kosovo men det är de inte.. det är skit kul men jag trivs mer i malmö oavsett var jag än reser. Ska iaf fortfarande skriva inlägg när jag är där..



Bryr mig om dig, ifall du inte redan visste om de..


haha valde och ladda upp denna bilden bara för att alla ser jätte konstiga ut och kollar åt olika håll.

Kram Tina


filåt för dålig upptadering

Dom senaste dagarna har jag bara haft för mkt och ta tag i så jag säger bara filåt att jag inte kunnat skriva något inlägg alls.. Jag ska skärpa mig ,=) Ida har det varit en helt okej och cpvarm dag! vi har gjort tre underbara tårtor på jobbet.

Jordgubbstårta

Chokladtårta

Frukttårta

Dom blev skiiit goda kan jag säga :)

 imorgon är de sista dagen på jobbet , det har gått skit snabbt men en termin man kommer ha svårt att glömma, ska iaf sova nu


Godnatt Tina <3


Film gråtit med tjejerna

Har precis gråtit och skrattat med tjejerna Vlora Zana och Qere, vi kollade på en hemsk film som heter Aurore har nog pratat om den tidigare men den är lika sorglig som första gången när jag såg den.. 
Iaf har varit en rolig dag men väldigt tröttsamt också.. När vi satt och grät åt filmen så tyckte tjejerna jag lät för roligt så dom började skratta skiiit mkt! Undra då om jag inte fick flabbnojan och skrattade under hela filmen fastän den var helt hemsk och sorglig..
Nu ska jag sova är helt slut

Kram Tina

Raketer?

Brukar inte raketer endast komma till användning under nyår, lr har jag fel? Just nu i juli månad hör jag plöstligt raketer som smäller i min gård. WTF? Aja då lärde jag mig det också..



Kram Tina


Videoblogg! Parodi



Mina närmsta kompisar härmar två arabsika kvinnor som slåss om tvättmaskiner! Jag filmar

Kram Tina

Sockersöt

Alltså det finns en sak med sommaren som jag inte kommer på, allting faller på plats helt plötsligt.. Alla är glada, man går till stranden, solar spelar boll det är bara så perfekt, och det är en av anledningarna varför jag älskar sommaren. Vintern är tyvärr så dyster och alla är så dryga.. hoppas gud att vädret fortsätter hålla så här=)
Iaf idag har jag tillbringat hela min dag i stranden, det roligaste var när jag puttade in okända personer från bryggan, jag är inte taskig utan har bara ingen tålamod.. orkade inte vänta på dom haha. Har inte tagit med mig kamran så dum som jag är men framöver kommer det bli mkt mkt bilder på stranden

Kram Tina 


Ny navelpiercing

Detta är min nya navelpiercing, den ser mycket finare ut i verkligheten än på bild.. Nu tänkte jag röra mig mot stranden och sola för sen väntar en veckas jobb på mig.. så man får ta vara på tiden hihi=) Ha de bra så länge





Kosova

Snart åker jag och lämnar Sverige i 6 hela veckor, ångest :(


Dumt men kul

Är detta verkligen vad människor roar sig med? haha ser dumt ut men samtidigt kul eller vad säger ni?



Kram Tina

Skrattanfall!

Cha cha bloggen! idagg kan jag bara säga att jag har vältränat min mage så mycket som jag skrattat! Det är sjukt att man kan skratta så mycket. dessutom så låter mitt skratt förfärligt nästan som ett astma anfall.. Garanterar er att ni hade garvat ihjäl er om ni någon gång hör mitt skratt. Iaf en otrolig rolig dag på jobbet och varmt var de med. Det kommer dessutom bli flera videoblogg det kan jag lätt garantera er.. Nu ska jag in och ta ett bad sen prata i telefon med en viss person hihi

Kram Tina



Jag och mina små älskade prinsessor <3

Videoblogg!



Kram Tina

Bilder från stranden!

















HAHA dör för dom sista bilderna! vi hade iaf skit kul

Kram Tina

RSS 2.0