Helt fucking crazy but I love it!



Man vill bara upp och dansa loss! bästa låten på länge! Godnatt för mig bloggi bjuder på denna låten som godnatt låt =)

Kram Tina

Tjabba tjena hallå!

Tjenix bloggi! hvordan er det? fått lite danskish i mig. det är så himla kul att läsa danska konstigt nog =)
Idag har jag inte gjort mycket förutom att ha varit i skolan sedan träffat världens gulligaste person!

Men som sagt bloggi! så är inte mitt pluggnade slut än, utan jag har mycket mycket kvar så jag hinner inte lägga upp något spännande än så länge.
Men det kommer komma mycket! allt från dagens outfit till senaste köpen jag gjort. Kanske slänger jag upp någon kärlekshistoria också.

Ska in och duscha nu sen plugga. lägger upp något senare ifall jag orkar

Kram Tina

PLUGG PLUGG PLUGG!

Förlåt bloggi, har så mycket press och stress och alla ord som slutar på ess just nu! Orkar inte mer. TILL ALLA SOM SKA SÖKA LINJE NÄSTA ÅR!
OM NI INTE VILL HA NÅGOT LIV SÅ VÄLJ NV/NV =)

Idag har jag bara varit i skolan, sedan har jag stannat 3 timmar extra efter att jag slutade. Var tvungen att fixa några arbeten innan jag gick hem. Blev klar med två av dem men har ett till sen är jag klar för denna veckan. Men det är inte slut på pluggandet utan jag lider enda tills den 22/12 ..

Min planering tills jullovet
- Sv muntliga redovisning ( drömyrke)
- Samhällskunskap muntliga redovisning (jämställdhet)
- Natukunskap muntliga redovisning (växthuseffekt)
- Matte prov (geometri)
- Fysik labbrapporter
- Sv redovisning om bokrecension
-Prov (idrott)
- Eng glosor

JAG DÖÖÖR :( ! men ska inte klaga, utan bara plugga.

Så detta förklarar nog en del varför jag inte skriver något i bloggen längre. lovar att jag ska lägga upp något oftare men just nu behöver jag bara lite andrum



Kram Tina 


festhumör ikväll!

Orkar verkligen inte göra ett skit idag! vill bara gå ut och dansa av mig alla känslor och ha kul för en gångs skull. efter allt som hänt så är jag faktiskt på cp bra humör för det! får se om det blir av.

Idag har jag bara haft idrott sen kommit hem. HATAR SNÖ! det är så kallt. Hatar när vinden piskar en i ansiktet det är som värst:@ Igår var det världens längsta shoppdag! jag slutade skolan kl 13.00 och var hemma halv åtta! det är sjukt. men fick med mig en hel del grejer. Lägger upp bilder senare hihi =)
Nu ska jag tänka på min planering för ikväll




Kram Tina

Fuck 2faces! fucking cunts!

Hellu bloggi! ohhhh jag mår så dåligt att det inte är sant :( har ont i magen, ryggen och huvudet. blääää hatar att ha ont :(.
Jag har inte orkat skriva något i bloggen eftersom jag bara velat ta de lugnt, så jag ber om ursäkt. Men som sagt nu är jag back in the track igen ..

Har nämnt det förut och jag nämner det igen! Jag hatar personer som har dubbelmoral! att man inte bara kan döda såna personer. Dem är inte männsikor ens. De är apor som har en ärta till hjärna.
Tyvärr så tar såna personer för mycket energi av mig och det underlättar inte grejer direkt.
De är helt enkelt små skabbiga insekter som jag har lust att trampa isönder. Det bästa med allt är att jag behåller min stolthet än att jag sjunker lika lågt som smutsen.  





När du kommer till vår nivå smuts, smsa mig =)

Kram Tina


tråkig söndag

Hej bloggi!
Idag har det varit en sån äcklig seg söndag. Har inte Orkat göra något. Jag har blivit så dum den senaste tiden måste börja bli duktigare på att röra mig.  Det enda jag gör nuförtiden är att sitta vid datorn lr sitta framför tvn och äta onyttig mat. Jag bara känner kilogramen öka! :(
Ska börja träna från och med imorgon det lovar jag, och ja juste! ska också börja sola skiter i. känner mig helt blek o hemsk.

Idag blev det askungens tur. så jag  har bara spenderat min dag med mina systers döttrar. Har kollat på filmer och promenerat med dem. I o försig är dem ju mina prinsessor=) ohh vad fina julklappar dem ska få av mig. I can't wait!


Yllka & meningen med livet (mamma) och jag

Jag och livet, =) stövlarna köpte jag till henne och Elina förra Bajram


Jag & min prinsessa

Kram Tina

disneyfilmen & nytt naglack



Jag & mitt liv =)


Har kollat på Ariel hela morgonen idag, så jävla kul. Vill vara liten igeeeen =(!


Nytt naglack! inte kanske världens bästa på att måla naglarna men jag bryr mig inte så mycket helt enkelt:P
PS! naglacket är skit bra!


Så klart så skulle mitt liv också måla naglarna =) misslyckad målning !!!

jobbet snart höres senare bloggi

Kram Tina

Ian somerhalder






Grrr dör dör dör dör :(! varför kan inte Elena vara tillsammans med Damon.
Var bara tvungen och lägga upp några bilder på Damon i vampire diaries alltså han är nog den snyggaste manliga skådespelaren som finns.

Har inte gjort mycket idag förutom att ha vaknat och haft idrott i två timmar. Sedan har jag sovit igen och vaknat och såna grejer. Jag kan förklara! har tjugo minuters sömn bara från igår. Min systers dotter grät hela natten så det är inte lätt nej

Kram Tina

Vampie diaries bättre och bättre!

Jag ryser i hela kroppen! kollar på vampire diaries. Guuuuud den är så bra.. nej nu har mitt beroende börjat igen.
Damon damon damon! Jag är galen jag vet

Puss och kram


Senaste köp!



Min nya Air max som jag älskar :)


Ny northface jacka



Jul klänning! sååå jävla fin :D:D:DD:



Skön stickad kofta

Sen har jag köpt Jeans och en skjorta med puffar rikti söt:) visar annan gång

Kram Tina

skrattattack!

Halloj bloggi! Now I'm back again :) kom precis från jobbet och just nu äter jag en otroligt go pizza. Det var faktiskt skit kul idag på jobbet. Jag och Prince (en kille som jag jobbar med ) Skrattade åt nästan allt. Det finns en tjej i vår simgrupp som liknar beste far :( Och varje gång hon pratar så brukar jag säga beste far viii dör av skratt hela tiden. Sen finns det en annan pojke som är skiit söt enligt prince. Jag själv tycker att han ser ut som en intryckt groda och hans "magmuskler" är sjuka :O ! Iaf det roliga med honom var att han inte kunde utala F! så när vi skulle ta en runda och fråga vad barnen hade gjort idag . så sa han

- Jag har spelat sopboll.
- Va?
-Jag har spelat soboll
- Har du sorterat sopor?
HAHAHAHA viiii doog! Det han ville säga var att han hade spelat fotboll! SKIIT GULLIG! Vi skrattade i ca 20 min

Efter den rundan då alla barnen hade berättat vad dem hade gjort under dagen så skulle dem ha uppvärmining i en kvart så jag var väldigt rastlös, och för att få tiden att rulla så nöjde jag mig med att rita på Princes ben och tro mig det blev värsta konstverket =)







Alltså fan vad dem är lika!!! Bestee faaaa jeg kan ikke simmmeee



Mitt fina konstverk på Princes ben



En sommar bild =(

Kram Tina

Glad bajram!

Halloj bloggi! Glad bajram till alla muslimer och till alla andra som kanske känner för att äta en massa bakelser o umgås med familjen :) Idag har jag inte gjort mycket förutom att ha varit i skolan och haft danskprov! Jävla drygt prov. Inget som jag hade pluggat in var med på provet typsikt! Sedan kom jag hem och firade bajram med familjen. Har ätit en massa bakllava och jag känner att det har lagt sig lite överallt, skit jobbigt :( Nu ska jag plugga lite matte för har matte prov på torsdag sedan ta en promenix med mina vänner. När jag kommer hem så ska jag ladda upp bilderna av mina inköp som jag gjort den senaste veckan

Kram Tina

Trött måndag !

Hejsaaan bloggi (:

Idah började min dag med att jag gick till skolan och hade hela FEM lektioner i rad på varandra, HALLÅ vadå jag snea :) ? iaf så kom jag hem vid 2 tiden och la mig direkt i sängen där jag somna ungefär lika snabbt och efter 2 härliga timmars sömn väckte min mamma mig. Vi skulle nämligen börja fixa lite grejer eftersom det är bajram imorgon. Så vi bakade lite sötsaker o så, mums vad gott det blev. Imorgon har jag danskprov och jag är ändå lite stressad. Har inte hunnit plugga mycket men ska ta o göra det nu ! det är egentligen svårare än man tror... i vilka fall som helst skriver mer imorgon Godnatt =D

Kram Tina.

No camera, no inlägg!

Fuck it! Har ingen kamera tyvärr så det känns inte så kul att blogga längre. Min syster har den men jag kommer nog ta den imorgon lr något sånt. Då kan jag fota lite och visa grejer som jag har shoppat dem senaste dagarna.
Har fått med mig en hel del grejer.

Är jag den enda som tycker att tzaziki är det godaste som finns? jag vet man luktar gage i munnen efteråt men det är skit gott och svårt att mostå! Åt precis mat och det är ju ramadan nu i tre lr fyra dagar så man ska helst fasta ifall man är troende (vilket jag aldrig gör) Och på tisdag är det bajram. Då blir det en massa tårta och bakllava. Snacka om att mina drömmar för att gå ner i vikt är bortglömda :( Ska borsta tänderna nu i två timmar tills min vitlökslukt går bort haha :(

Kram Tina

Gammal bild från förra året när det var nyår. bilden får godkänd haha

dumma jag!

Hallu bloggi! förlåt för den dåliga upptaderingen. Har verkligen inte haft tid till att sitta vid datorn dem senaste dagarna. Men nu är jag tillbaka I promise vaknade för en stund sen och ska röra mig mot jobbet alldeles strax. Inte riktigt på jobbhumör men det får funka iaf.







Kram Tina

Datorkunskap!

Halloj bloggi! Just nu har jag datorkunskap och hade precis muntlig redovisning jag pratade om Audi A5 som jag verkligen avgudar! min redovisning blev ganska bra. Fick läraren att skratta så det är ett bra tecken.
Det slog mig precis att jag går på Natur/datorinriktning! Ska byta så snabbt som jag får chansen att göra det! orkar verkligen inte läsa diskret det låter väldigt komplicerat och man ska läsa till matte F. Dööööö istället.
Ska fortsätta lyssna nu på dem andra redovisningarna 

Kram Tina 

Pashte i mörker

Igår när jag, Zana och pashte skulle ta en promenad, så beslutade vi att gå mot kroksbäck. Det var mörkt och iskallt. Jag och zana har blivit vana så vi är inte rädda längre när vi går den mörka vägen utan lampor. Men Pashte däremot! Hon är rädd för allt. Alltså jag vet inte vad jag ska nämna! saker man inte kan vara rädd för!

 Hon är så underbar och därför älskar vi henne. Iaf vi lovade att inte skrämma henne och hon fick stå mellan mig och Zana. Vi var helt ensamma och började prata om något som hade hänt och vi skrattade för vi tyckte det var kul och vi trodde pashte skrattade med. Som det just är så bara ser vi pashte springa skit snabbt ifrån oss. hon hade sprungit för hon var rädd. Det fanns inget men hon bara sprang som en galning! Alltså vi skrattade så mycket att vi höll på o dö. Sjuk du var gummsen. Gick precis ut ur duschen och ska lägga mig alldeles strax är så himla trött.

I hate that I love u... (Inte dig pashte)

Kram Tina

I rep that west!

Shuuuuz bloggi =) . JAG HAR HAMNAT! har lyssnat på en fucking låt nu i en vecka nonstop! den är skit bra och är en typiskt mig låt. Som sagt lite gb får man ju vara haha .. Och du vet? ibland när man känner för att strypa någon med sina händer så måste man lyssna på låtar som har lite känsla. Jag har varit lite upp och ner idag och haft en engelska essay som gick som det skulle gött gött .. Ska ha HUR möte snart men först ska jag ätaaa..

Lyssna på världens bästa låt hohohoho =)



Kram Tina

Nalle är tillbaka :D

Gud så längesen det var sist man fick se ditt ansikte dessutom har vi alltid skit kul :) det kallar jag för äkta vänskap. En sorts vänskap som gör att man aldrig kan bli sur på varandra oavsett hur mkt bråk och skit vi fått stå ut med. Jag du och Zana har alltid varit sjukt bra vänner och jag hoppas det förblir så.=) Minns en gång när vi var ute och det var skit kallt. Din kompis tog Zanas lur och jag sprang efter. dels för att bli varm och för att skoja lite. medan zana satt o var sur över att hennes telefon hade blivit tagen så satt hon och skrek på dig. Jag tror att du tyckte det var skit jobbigt så du puttade in henne i buskarna HAHAH jag skrattar fortfarande skit mkt. sjuka tider.

Ska ta och värma mig nu för är skit kall om fötterna.



Kram Tina

Gamla tider!

När man var yngre såg man alltid upp till dem äldre eller sina syskon. Tyckte man att det var coolt att röka då gjrode man det. Tyckte man att det var coolt att ta på sig som en pissluffare då gjorde man det :) Men jag var inte den typen. Jag såg upp till min bror för de mesta han gjorde, han var min förebild. Han tyckte om Arsenal och då skulle jag också såklart tycka om dem.:) Om han tyckte om en låt då gjorde jag det med. Det bara hände automatiskt.

Men det var en grej som jag började gilla, det var svenska rapplåtar! jag var helt förtjust i dem och kunde lyssna på Mergims 7blade emilush o.sv låtar gång på gång och jag kunde texterna in och ut! Jag var som en liten GB om man kan säga så..
Helt seriöst om vi ska vara ärliga såå saknar jag de tiderna då man inte brydde sig om någon. Man gick runt i sin lilla värld och trodde allting var perfekt där ute. Ingen laserman fanns det nej och inga taskiga människor som sårade andra. Allting var lugnt och stilla. Olyckligtvis med tiden inser man att ingen är perfekt, alla har sina brister :) Detta var iaf min favorit låt genom tiderna



Kram Tina

Rastlös?

Morgon bloggi, jag är rastlös! kan inte förstå att lovet är slut och att det är skola imorgon. Jag har fan vaknat skit sent dem senaste dagarna så jag orkar verkligen inte vakna kl halv sju nu. Helt seriöst så vet jag inte vad jag ska skriva. vill byta namn på min blogg men det kan man tydligen inte. Man får starta ny blogg och allt de där skitet.  Orkar verkligen inte offra allting jag skrivit ner här i denna bloggen. Någon som vet hur man kan ändra namn utan att behöva göra ny blogg :(? Ska iaf äta mat nu kyckling blir det. Alltid lika glad när det är kyckling

Kram Tina


Söt kyckling :(
------>

Ful men gooooo kyckling =)

Stan med Zana

Auu det får nog bli stan med zana nu vi hörs sen bloggi


Kram Tina

Komedi blir pornografi

Alltså helt seriöst vad händer med dagens regisörrer! Skulle kolla på film med min syster och hennes kompis. medan vi satt och kollade på filmen så var det enda man såg par som hade sex hela jävla tiden! Vi satte på en film som heter Spread och allt handlade om ashton kuchers snygga utseende och hur många tjejer han knullade! Efter typ en halvtimme av filmen så hade vi bara sett sexscener! Helt generade var vi så vi bestämde att stänga av filmen.  Därefter bytade vi till en annan film som heter the last kiss den var bra men inte något som jag verkligen fastnade för eller grät för! alltså jag vet inte det blev nog lite misslyckade filmer idag haha :)

Har iaf gått upp två kg bara på att äta godis och chilinötter. Allt är min syrras fel :( Ska in och duscha nu sedan sova skööööönnttt lägger upp något imorgon. ni får lyssna på kvällens låt ni behöver inte tacka you're welcome =)




Kram Tina

Tell them ..

Tell them I was happy and my heart is broken and that all my scars are open. Tell them what I hoped would be
Impossible. Thinking all you need is there, building faith on love and words ,empty promises will wear. And now when all is gone there is nothing to say
And if you're done with embarrassing me
you can go ahead tell them =)



Kram Tina


Ny header

Har faktiskt funderat och tänkt på att jag ska köra på en ny header. Är trött på denna jag har nu ska försöka göra en collage av det viktigaste i mitt liv och mina bästa stunder.

Kom precis hem efter en kall och regning dag. Jag antar att den bästa ideén är att jag går in och tar ett varmt bad för imorgon ska jag och zana träna på att gå modevisning i Lund.Modevisningen kommer ske på lördag & söndag! spännande som fan och man får hoppas på det bästa. Bilder kommer också dyka upp så håll utkik:)
Här kommer några vackra modeller som har kroppar och uteseenden att dö för.






Boooo =)

Har inga ord =)


Kram Tina

Storstädning!

Hi bloggi now I'm back again. det blev inget morgonbloggande idag för jag har bara lyckats ta mig upp ur sängen och städat som aldrig förr haha , lr ja jag brukar städa ofta men idag var det något speciellt jag hade typ  lust till det. Dessutom så har jag också ätit mammas hemmagjorda pannkakor som smakade himmelsgott damn! Och nu har jag riktigt tråkigt. Några tips om vad man kan göra på en torsdag? Kanske försöka dra ut zana från sitt hemmet och tvinga henne hitta på något kul. :) aja hajdå så länge 

 
Muuums


En random bild på mig och Zana i BK

Kram Tina

Gästblogg - Dikt från Zana

Hejsan allihopa här är en dikt från mig till Dafina:

Va sae du ? På fredää.
Dafina dafina, eller som alla säger den fina
Egentligen liknar du bara en graff, fastän du inte har mycket kraft
Du gillar gelhane men vet inte varför din tå liknar bahare
Svär att din mamma inte är söt ? för sina skor hon knöt
Hon smörjer sina händer med gröt, och lasermannen hon sköt
Ska du ha påfyllning? det är vad du brukar säga
Men självklart är du bara torr och vet inte va du ska välja
Detta var allt för mig och jag vet inte vad jag har skrivit
Vet bara att jag har överdrivit
Spelar du boll ? för du liknar en fjärkontroll :)

Tack o hej leverpastej

aw leverpastej prisonbreak (L)


/ Zana med 2 a.


Morning bloggi!

Godmorgon bloggi! Idag har jag faktiskt inga ideér på vad jag ska skriva och säga men det kommr nog komma upp något senare I promise :) Jag ska iaf till jobbet snart för det var ett tag sen sist ska bli kul =) Och dessutom ska ni få se vad som finns i det hemliga paketet jag visade igår when I'm back .


Kram Tina 

GUESS WHAT!



Guess what man!

Kram Tina

Tråkis

Somnade helt tidigt igår förstår inte varför:S När jag har skola så kan jag vara vaken hur länge som helst men så fort jag har lov så vill jag bara sova helt sinnes sjukt. Min vän zana tycker jag är tråkig för att jag inte sitter uppe till åtta på morgonen well dude fuck u jag är inte tråkig :( haha. När vi var på lägret så höll vi på att äta frukost och jag hade fått en kick jag skojade skit mycket och var skit rolig hahah! Alltså egentligen är det inte lika roligt just nu som det var då men zana tycker det är skiit skoj och hon dör av skratt varje gång vi tar upp det.

Iaf det var en mjölkpaket på bordet och Zana ber mig skicka den till henne med post alltså. nej skojar men att jag ska ge henne mjölken så säger jag

- Ska du ha påfyllning eller? (Det stod i paketet och jag sa de helt snabbt)
Zana koppla inte först hon flabbade lite men när hon såg att de stod på paketet då höll hon på att dö hahahah.
Iaf vi är bäst så enkelt är det. Nu ska jag gitta neråt. 



Kram Tina

 

Jag blir galeeen

Personer tror att allt handlar om utseende
- Wow du har fina ögon, läppar, former och allt det där bullshitet. Ditt inre bygger på ditt yttre, så tycker jag. Har du fin personlighet så kommer du vara den finaste på hela jord. Om man har dålig personlighet så kommer ingen att tycka om en och vela dig bara ont. Hatar att säga att någon är ful och personer som säger att någon är ful. Tänk själv hur man måste känna sig när någon tkr att du själv är ful . Men en sak kan jag hålla med om. Att personer med ingen personlighet eller dålig rättare sagt är SKIT FULA! ordet hata är starkt men seriöst hataaaaar personer som inte har något hjärta. Ni har nog märkt att jag använder väldigt sarkastiska och grova ord men är fullt seriös. Hjärlösa kalla och elaka personer hör inte hemma i min omkrets och ska hålla sig borta från mig för sitt eget bästa :)

Kom precis hem knr mig helt utsliten frysen och trött i ögonen. det enda jag behöver just nu är sömn och det är de jag ska göra väldigt snart. gött flott.


Gammal bild som fan ,
what goes around comes around. People change u know hohooo =)

Kram Tina


chillar

Helt otroligt att ordet chilla exsisterar. För det är faktiskt de skönaste som finns! Att bara kunna sega och dega och kolla på tv kanske också äta godis och inte göra något alls, ryser nästan i hela kroppen bara på att tänka av att ta det lugnt.
Jag kollar på Oprah och hon har väldigt intressant tema idag. Unga tjejer som blir överfallna av "killar" som älskar dem. En 16 årig tjej fick flera skott i ansiktet av sin kille som sa att han älskade henne. helt seriöst vad är det för sykade människor. Enligt statistiker och undersökningar så blir var nionde sekund en kvinna överfallen av sin pojkvänn eller man där hemma. Hemskt! Därför ska man alltid lyssna på sitt inre NEJ! och inte lyssna på andra, get it tjejer.

hmm känner mig lite som en psykolog hihi ska fortsätta chilla nu



Kram Tina


RSS 2.0